Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Myrsini

Sąsiad POLICJANT najpierw groził a teraz podrywa O CO MU CHODZI

Polecane posty

Gość Myrsini

Hej wszystkim. Studiuję od 3 lat w południowej Europie i od wakacji mam pewien problem. Wynajmuje mieszkanko w nowym bloku na spokojnym i ładnym osiedlu.Mam 5 sąsiadów-mili i zyczliwi tubylce.Niestety mieszka pode mną jeden sąsiad -policjant, który od pierwszych dni przeprowadzki nachodził nas(mieszkam z koleżanką) pod byle pretekstem-a to za głosno a to tupanie, muzyka :-O mówimy o godzinach popołudniowych a nie w godzinach sjesty! Groził nam deportem i przebąkiwał coś o Ukrainkach :D a gdy mu powiedziałam, że jesteśmy studentaki z Polski to zmienił front ataku i zaczął sie wydzierać że nas wywali z mieszkania za zakłócanie porządku ;/ Dodam, że nikt inny sie na nas nie skarży!! W tym roku bardzo się zmienił-przestał przyłazić i nawet mijając mnie mówi -witaj- :classic_cool:

Gość Myrsini
cd,... gapi sie na mnie takim pożądliwym wzrokiem i jest miły!! O co mu chodzi? Wiem od sąsiadów, że jest swieżo po rozwodzie i ma 35 lat... Podoba mi sie jako mężczyzna;) Wysoki z seksownym głosem, przystojny ale gdy zachowywał sie jak idiota to zrażał mnie do siebie -teraz o nim myslę i mam na niego ochotę!! Nie chciałabym jednak wyjść na jakąś puszczalską więc nie wiem jak się zachowywać by sąsiedzi nie mieli co oglądać :P Jakies porady? poproszę :)

Gość gość
poloz sie na schodach z rozchylonymi udami....i powiedz by ci pokazal czerwony lizak

Gość Myrsini
ja sie powaznie pytam ale widze że tu nadal dno i dzieciaki kawały sobie robią

Gość gość
zrozumial chlop ze moze za darmo sasiadke puknąć więc zrobil sie mily :D przeciez gliniarze to najwieksi k*****arze

Gość Myrsini
żałosni jesteście :D człowiek chce pogadac poradzić sie i nie może liczyc na pomoc zwłaszcza od mężczyzn .Ale komentarzy na tematy kupek i zupek to na 50 stron :P

Pomyśl sama to nie będziesz głupich komentarzy zbierać. Skoro był wredny i wygrażał wam kiedyś, to chyba świadczy w jakiś sposób o jego osobowości, prawda? Rozwiódł się i odkrył, że teraz może z kim chce a tu młoda dup.ka piętro wyżej. Chcesz kłopotów, to się z nim prześpij.

Gość gość
A ja bym sie zabawila skoro ciacho z niego ;) co masz do stracenia ewentualnie mieszkanie zmienisz ha ha

Gość gość
a w jakim panstwie mieszkasz ?jesli poludniowiec to nie dziwne ze temperamentny a do tego rasista z niego ja bym na takiego nie splunal nawet

Gość gość
a moze faktycznie za glosno sie zachowywalyście i sie w******ł chłop do tego rozwód na głowie i dwie cichodajki pietro wyżej chciał anie mógł

Gość gość
a moze faktycznie za glosno sie zachowywalyście i sie w******ł chłop do tego rozwód na głowie i dwie cichodajki pietro wyżej chciał anie mógł

Gość gość
a może mu głupio tak przy sąsiadach i czeka na twój ruch :) W końcu zachowywał się głupio więc teraz mu nie wypada! Zagadaj do niego

Gość anastazjaV26
Naprawdę się nie domyślasz o co mu chodziło luzik Gościu od tych pierwszych dni leciał na Ciebie(bądz twoją kumpele) i pretekstem były te skargi. Może raz czy dwa otworzyłaś mu w seksownym ubraniu i biedak nie wytrzymał widoku niedostępnej dupci i się wkur*iał Dziewczyno na jakiej planecie ty żyjesz to typowe zachowanie samców :) Swoją drogą sex z policjantem to najlepsze co mnie spotkało :) spróbuj a zobaczysz p.S. Ile masz lat? Powodzenia i pamiętaj że najlepszy kochanek to po przejściach

Gość gość
może przez ciebie się rozwiódł ?

Gość gość
kolejna d***** lecąca na lepsze geny :-O żal mi cię suko

Gość gość
s********j prawiczku stąd

Gość anastazjaV26
a już tam groził ;) poniosło go i tyle Nie przesadzaj zdesperowana :P Ja bym brała ;)

"Groził nam deportem i przebąkiwał coś o Ukrainkach smiech.gif a gdy mu powiedziałam, że jesteśmy studentaki z Polski to zmienił front ataku i zaczął sie wydzierać że nas wywali z mieszkania za zakłócanie porządku ;/" ** no rzeczywiscie fajny facet nie ma co :/

Gość anastazjaV26
no to mówię, że poniosło go trochę .Przecież dobrze wiedział, że nie można ot tak sobie kogoś eksmitować ani deportować pewnie dziewczynki były niegrzeczne nie wiemy tego :P

Gość gość
autorka glupia jak but....poziom gimbusa jakiegos, pyta sie ludzi jak ma d******y sasiadowi, aby sasiedzi nie gadali hahahaha no inteligencja na 5 z plusem

Gość Myrsini
głupi to możesz być ty! Kto powiedział,że ja się tylko pytam jak mam mu du*y dać?Ogólnie chciałabym się zacząć z nim spotykać i czekałam na rady panów a najlepiej policjantów by mi pomogli zblizyć się do niego .No ale przeliczyłam się co do kafeterii :D bo tu same pryszczaci siedzą :P więc darujcie sobie dalsze pisanie dzieci :D

Rozumem nie grzeszysz, ale dam Ci ostatnią poradę. Policjanta należy podrywać na zagadkę kryminalną. Powiedz mu, że ginie Ci jedzenie z lodówki, podejrzewasz współlokatorkę, ale nie masz dowodów. Co robić?

Gość mela pera prezzemolo
zakładam że jesteś w Italii moja koleżanka załapała się na romans z policiotto i nie mogła sobie potem poradzić z jego nachalnością, z podrywacza zamienił się w chama

Gość mela pera prezzemolo
poliziotto :D

Gość gość
albo Hiszpan lub Grekus sama patologia napaleni na wszystko co sie rusza :D autorko z daleka od niego radzę się trzymać

Gość gość
polic***o ha ha ha :D

Gość Alice alinka24
Fajny typ :) mieszkasz tam od wakacji a on dopiero od teraz wita się z tobą Kulturalny sąsiad nie ma co :P

Gość Alice alinka24
a tak na marginesie ;) nie za stary on dla ciebie? ile masz lat?