Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentkaaaaaaaaaaaaaaa

20 zł do końca miesiąca

Polecane posty

Trochę słabo,co? :D jakiś makaron mam, ze słoiki 3 też są, no ale to takie obiadowe. Macie jakieś pomysły, jak to przeżyć ?

Gość gość
No to slabo, hmmm... Ryz z kawalkami jablka,(paczka ryżu starczy na dlugo a na to dużo owocu nie musisz) z reszta co masz jeszcze pod reka?

Gość gość
Albo umiawiaj sie z jakimis na obiad do mc'a czy kfc :p

Gość gość
słabo

:D mam kilka słoików, makaronu trochę, musli, oleju masę hahahaha! W macu i kfc nie jem, więc słabo :p znacie jakieś tanie przepisy na obiady?

Gość gość
spoko, starczy bez problemu

Gość gość
na chleb: pasztet, smalec, można tanią mielonkę kupić (13zł za kilo, tobie 5 plasterków wystarczy)serek topiony (są za 1,20 w biedronce czy innym markecie) wtedy to już margaryny nie trzeba.

Gość gość
na obiad wątróbka pół kilo ok 2,50 plus puszka pomidorów 2zł, obiad masz na 2-3 dni(zależy ile jesz) może być bez pomidorów tylko sama cebulka. Możesz naleśniki zrobić, placki ziemniaczane, kopytka z kapustą kiszoną. Dobry obiad i tani to ziemniaki z śmietaną i cebulą

Gość macamba
Ja mam czasami mniej i robie kopytka, placki ziemniaczne lub nalesniki a tez ryz z jablkami lub racuchy, watrobka tez tania i starcz na 3 osoby, poradzisz sobie. Pozdrawiam

Gość gość
20 zł to 6 dolarów na 8 dni. A mówi się, że w Afryce bieda, bo tam ludzie muszą przeżyć za dolara dziennie.

Fajne pomysły : ) na pewno skorzystam, dzięki kochani! Tylko bez mięsa, bo go nie jem.

Gość gość
ja na obiad pale papierosy

Gość gość
Makaron z jajkiem, kaszke mannę, bez mięsa hmmm... Zapiekany makaron z serem, ziemniaki z jajkiem. Hmm...chleb z ogórkiem, dużo pomyslow, a z musli mozesz zrobić sobie ciastka :p

hahah ja też palę własnie i tutaj pies pogrzebany największy, bo mam paczkę do końca miecha. :D no i gdyby nie one, nie byłabym w kryzysie. ;c

To są właśnie nieliczne powody dla których palić nie warto....

Oczywiście, jak będziesz miała rodzinę i dzieci to też kupisz fajki zamiast jedzenia, nałóg, okropieństwo. Gdyby tak można było palić bez uzależniania się, kiedy się chce. Życie byłoby piękniejsze ;-)

Gość gość
bello planuję rzucić ;) w marcu kupię e fajkę i może się uda.. oby

Ja bym np. chciała palić, bo lubię papierosy. Jednak nie palę, bo drogo, niezdrowo niestety no i gdybym miała kiedyś dzieci, to musiałabym po kątach z fajką chować, bo głupio byłoby mi przy nich. To samo z rodzicami Do tego nie lubię jak coś mną rządzi..... Co nie zmienia faktu, że chciałabym palić...