Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Właścicielka Urwisa

Czy Wasze psy na starość też stały się takimi pieszczochami

Polecane posty

Gość Właścicielka Urwisa

Cześć :) zapraszam wszystkich miłośników psów do tematu :) nasz piesek, gdy był młodszy lubił głaskanie itp., ale teraz ma 10 lat i stał się strasznym pieszczochem :) przychodzi, skomle chce żeby go głaskać, drapać, najlepiej po klatce piersiowej..najbardziej mnie zadziwia fakt, że zaczął się przytulać :) gdy np. wstaje rano z lóżka lub wpuszczę go z zewnątrz do domu przytyka pysk między moje kolana i tak stoi heh a tym czasie go głaskam itp. Wasze pieski też tak robią ?

Gość Właścicielka Urwisa
Prosiłam o komentarze miłośników psów, a nie tępaków chcących zrobić mi za złość

Gość gość
Identycznie. Nasz sunia ma teraz 9 lat ale jest nalym pieskiem wiec pewnie dkugo pozyje. Szczegolnie, ze dbamy o jej zdrowie i diete. Jak kiedys nie lubila za bardzo ciaglego glaskania i czesto wolala polezec spokojniebw koszyku i tylko nas obserwowac to teraz kldzie sie na,pleckach i wymaga glaskania, jest takabslodziutka, A twoj pies, jakiek jest rasy?

Gość gość
Ty psycholu przestan!

Gość gość
Ty psycholu przestan!

Gość gość
Z tego co się orientuje to większość kobiet współżyje płciowo ze swoimi pupilami

Gość gość
ta,a niektóre maja nawet dzieci,nie

Gość gość
witam,ja mam amstafa,jest pieszczochem od szczeniaka,ma juz 5lat,a zachowuje sie jak maly psiak tuli sie kladzie swoj lepek na kolanach a jak jestem nieszczesliwa to waruje i przytula sie jak czlowiek :)

Gość gość
może chce cię *****ć

Gość gość
amstafy podobno mogą długo grzmocić

Gość gość
jak ci wtyka pysk między kolana to może chce minetę strzelić, czuje suke

Gość gość
Moj piesek ma 7 mc a jest takim słodziakiem że nie mogę wytrzymać ;) uwielbia sie przytulac - jak wracam z pracy to staje na 2 łapach i kładzie mi główkę na ramię, no i jak się z lubym przytulam to tak samo, opiera sie 2 łapami i też chce się przytulać jak człowiek ;) ciężko się go czasem pozbyć zeby pobyć chwilę we 2 ;)

Gość gość
Gosciu ktory piszesz te wszystkie okropienstwa,chyba myslisz ze jestes anonimowy w sieci

Gość gość
jak kobieta może współzyć z psem albo innym zwierżeciem :-(

Gość gość
Mój piesek to mieszaniec kundelka z rasowym owczarkiem collie :) jest bardzo podobny do tej rasy i ma wiele cech po niej :) jest ciepły, rodzinny lubi inne zwierzęta :) dużo osób go porównuje do bohatera filmu Lessy heh Gdyby mój pies miał coś do mojego narządu to by się do niego pchał, a nie delikatnie układał łeb między kolanami z pyskiem do dołu :)

Gość gość
Od razu piszę, że współżyje tylko i wyłącznie z moim mężem ;D

Gość gość
To widzę, że nie tylko nasz Urwis się zrobił takie przytulas :) zawsze był kochanym pieskiem, ale pomimo swojego wieku nadal uwielbia biegać za piłką heh i cieszy się jak szczeniak kiedy ktoś mu ją chwilę porzuca :P nadal uwielbia spacery w pola z nim chodzimy żeby się wybiegał, ale niestety już na długie nie może sobie pozwolić, bo później go wszystko boli i już nie chodzimy na takie spacery jak kiedyś :)