Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Natalia088

Pytanie o męskie wypady

Polecane posty

Gość Natalia088

Witajcie. Piszę, bo chciałabym się się dowiedzieć jak to jest u Was. Mieszkam z facetem, jesteśmy ze sobą już długo i nieraz zdarzają mu się wyjścia z kolegami, wiadomo, każdy w związku potrzebuje przestrzeni tylko dla siebie. Jednak wczoraj mój TZ spytał mnie o to, czy może iść na noc, na popijawę do swojego kolegi. Sami faceci, tyle że wszyscy single więc nie mam porównania, czy to normalne że facet mieszkający z kobietą chodzi na noc do swojego kolegi. Sama nie wiem, zdarzały się wcześniej sytuacje, że zostawał na noc bo np. nie był w stanie wrócić do domu po alkoholu. Ale nie było to planowane jak teraz. Ale ta noc u kolegi, nie wiem. Czy to normalne, jak to jest u Was? Bo już sama nie wiem czy to ze mną coś nie tak, czy jak. Mi się nocowanie u koleżanek/kolegów kojarzy raczej z dzieciństwem :). Z góry dzięki za odpowiedzi.

Gość gość
Moim zdaniem normalne. Dlaczego by nie? Niech się bawi. I nie wymyślaj teorii o zdradzie. Po co ci to.

Gość Natalia088
Nie chodzi o zdradę, po prostu jest to dla mnie dziwne, można się spotkać, pogadać, wypić. Ale dlaczego od razu zostawać na noc? Kurcze, Wasi faceci też tak robią?

Gość gość
Bo będzie zalany w trupa? PO TO ZOSTAJE NA NOC. A na chatę o 4 rano nie będzie wracać

Gość gośćznany
Też swojemu pozwalałam i źle to się skończyło. Od rzemyczka do patyczka..... Chyba, że Ty też tak robisz , wtedy nie masz argumentu przeciw

Gość gość
Moj nigdzie na noc nie wychodzi, aczkolwiek z zycia kawalerskiego został mu ten nawyk, chodzenia do kumpli na noc więc trochę awantur było zanim zrozumial, ze juz niema takich praw jak singiel. WDG mnie wypady na noc z samymi sinlami sa raczej nie na miejscu. Nigdy nie wiadomo co ktoremu do glowy wleci pod wplywem %%%