Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kotwica na statku

czy moglibyscie mieć partnera z nerwica

Polecane posty

Gość kotwica na statku

Czy moglibyscie mieć partnera,partnerkę,cierpiąca na nerwice? Objawy:lęk,brak apetytu,chudniecie,drętwienie palców u dłoni,suchy kaszel,kula w gardle ,uczucie duszności.Objawy te pojawiają się w wyniku długiego,nasilonego stresu. Szukać jeszcze kogoś,czy dac sobie spokój? Innych objawów nie ma.Kontakty z ludźmi normalne,pracuje,wyjezdzam,robię różne kursy itp.Tylko ta nerwica.Nie chce kogoś nią obarczac,

Gość gość
Nie, chyba ze lubi seks to zaproponował bym wolny związek

Gość gość
a nie masz czasem tarczycy, pasozytow? bo ja tez myslalam ze mam nerwice a okazalo sie co innego

Gość gość
ten kaszel masz kiedy w dzien, w nocy?

Gość kotwica na statku
Tarczyca w normie.Kaszel w dzień.Ale czasem tygodniami,miesiącami nie ma,a czasem jest pare dni z rzędu.

Gość gość
Jak sie zarazisz grzybami i pasozytami to moga wywolac nerwice, co 4 tyg objawy sie nasilaja, sa problemy ze snem, szczegolnie podczas pelni

Gość kotwica na statku
Spie dobrze.Jak te grzyby wykryć?Krew?

Gość kotwica na statku
Sama juz nie wiem.Lekarz stwierdził nerwice.Ale kto wie.Może jedno i: drugie.

Gość gość
wiem ze np glisty rozwijaja sie w plucach i wystepuje niewydolnosc oddechowa i kaszel, wiec zanim sie stwierdzi nerwice trzeba wykluczyc inne opcje, ale w badaniu np kalu masz tylko 10%szans ze ja wykryjesz jesli nawet jestes zarazona

Gość gość
A ja mam takie objawy: zespół jelita drażliwego (często się wypróżniam, biegunki, silne bóle brzucha) czasem mam ataki paniki w autobusach, tramwajach; pocą mi się ręce, trzęsą mi się nogi etc boję się patrzeć ludziom w oczy potrafię się dziwnie zachowywać wobec niektórych osób których się boję (ale nie ze wszystkimi tak mam) praktycznie nie mam znajomych, na aktualną chwilę co myślicie? ogólnie nie jestem problematyczna, jestem bardzo konkretną dziewczyną, nie lubię srać się nie wiadomo o co, nie mam humorków

Gość gość
zespół jelita drażliwego - pewnie lekarz nie wiedzial co ci jest i dlatego postawil taka diagnoze

Gość gość
dobra ja radze wszystkim zrobic kuracje przeciw pasozytom i grzybom - moze to wlasnie przyczyna, a podobno wieszosc z nas ma jakiegos robala :O uciekam, zdrowia 🖐️

Gość kotwica na statku
Watpie.Problemy z oddychaniem miałam na poczatku liceum,wtedy stresowalam się nowa szkola.Na studiach w czasie sesji dretwialy mi palce.A jak byłam rok bez pracy,bo nie mogłam zadnej znalezc to miałam czasem właśnie kule wmgardle,potem kaszel.Potem objawy przechodza.Także mam to niemal cale życie.Moje związki rozpadaly się zanim się zaczęły na dobre ,balam się odrzucenia z powodu nerwicy.Ostatni trwał 3lata ale rozstalismy się z innego powodu.Wszystko przez nerwice.

Gość gość
20.02.14 Miałam robione - badania kału, usg jamy brzusznej i kolonoskopie. Nic nie wykazało. a ja ltam do toalety przed studiami, w czasie jazdy na nie muszę wysiadać.. w weekendy z reguły nie ma aż takiego problemu w każdym razie jest to uciążliwe, bo jakoś sobie nie wyobrażam uprawiania seksu jeśli mam być szczera.. z powodów i higienicznych i innych

Gość gość
nie mógłbym z kimś takim być dopóki nie zajmie się swoim zdrowiem i w pełni nie wyleczy. kobieta powinna być zrównoważona, inne, won!

Gość kotwica na statku
Toteż się lecze i robię co moge.Ale stresu z życia nie da rady wyeliminować.Możliwe,ze będzie tak do końca z różnym nasileniem.

Gość gość
nie mógłbym z kimś takim być dopóki nie zajmie się swoim zdrowiem i w pełni nie wyleczy. kobieta powinna być zrównoważona, inne, won! --------------------------------------- ciekawe jak ty zachorujesz na chorobe, ktora nie przejdzie po tygodniu, ale bedzie trwac lata, jak fajnie bedziesz sie czul jak zona powie ci won, bo zachorujesz

Gość kotwica na statku
Obawiam się,ze to na 100 nerwica.Różne badania nigdy nic nie wykazaly. Taka głupia choroba,jak ktoś jest chory np na serce,to ludzie rozumieją.A nerwica?Bez sensu,to choroba zestresu..Nie chciałam nigdy tym nikogo obarczac.Potem pomyslalam,czemu nie spróbować?Ale teraz juz nie wiem,jak mowie nie chce nikogo obciążać tym problemem.