Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Przykro mi bo moj chlopak nie uzywa prezentow ode mnie Kupilam mu naszyjnik a on

Polecane posty

Gość gość

Na walebtynki kupilam mu naszyjnik z sercem - w ciemnym brazie z Lilou na zamowienie. Wczesniej dostal ode mnie bransoletke tez z Lilou. Niby sie ucueszyl a jednak nie nosi. Powiedzual mi ze czulby sue troche niemesko. Wedlug mnie to nieprawda. Kupilam mu rowniez korektor na wypryski. Nie mowie ze ma sobie robic pelen make up ake pewne niedoskonalosci cery moglby zanaskowac przeciez. Stad moje pytanie czy on jest jakis ograniczony czy to ja przesadzam?

Gość gość
Ty jesteś j******a

Gość gość
trzeba było mu jeszcze mydło sprezentować aby się umył

Gość gość
Czemu tak o mnie piszesz? To sa rzeczy z dxialu meskiego. Przeciez nie kaze mu nosic mouch kolczykow a zwyczajny lancuszek z sercem. Robilam go na zamowienie. W ciemnym kolorze i ze zlita zaiweszka. Niby sie ucieszyl a jak sie dopytuje czemu go nie zaklada to mowi, ze to nie w jego stylu. Troche mi przykro:( A wy mezczyzni uwazacie ze naprawde orzesadzam? Kupilam z dobrego serca ten korektor za 250 zl a ledwo co gi zaciagnelam do Sephory zeby wybrac,odcien. A i tak go nie uzywa

Gość gość
Branzoletke i naszyjnik? Nie dziwię się mu ze nie nosi, PO CH*J?

Gość gość
widocznie c***y z niego nie zrobisz, to nie jest twoja koleżanka

Gość gość
bransoletke i naszyjnik to dla dziewczyny gadzety lub gejow to fatalne jest jeszcze mu pierscionek zakup!!

Gość gość
dobra, przyznaj się, że to prowo. Nie wierzę, że kupujesz takie głupie prezenty chłopakowi. Jestem kobietą i nie kupiłabym nigdy takich pierdół facetowi. Na cholerę mu naszyjnik z serduszkiem? To chłop jest czy baba? A korektor? :o

Gość gość
masz dziwny gust albo poprostu nie rozumiesz facetow a jak ty bys sie czula jakby facet kupil ci w prezencie np. gre komputerowa (strzelanki, wyscigi)????

Gość gość
Przykro mi bo dlugo myslalam jaki material na zawieszke cxy srebro, biale a moze zolte zloto. Myslalam ze mu sie spodoba ale on nic z tych rzecxy nie zaklada. Moze ze trzy razy w zyciu wlozyl ti na spotkanie ze mna. Smutno mi:( Czy jakis mezczyzna moze mi powiedziec cxy to naprawde tak uwlacza meskosci? Wedlug mnie naszyjnik i bransoletka pasują do mojego chlopaka ale on ciągle nudno w jeansach i koszulach:(

Gość inny gosccc
ja rozumiem łańcuszek z krzyżykiem albo nieśmiertelnik w tym facet wygląda sexi ale łańcuszek z sercem???? wcale się nie dziwie facetowi że tego nie nosi.

Gość gość
Czy ty jesteś tepa? FACECI TEGO NIE LUBIĄ

Gość gość
Ale to nie jest jakas taka typowo kobieca biżuteria! To jest taki naszyjnik na rzemyku z zawieszka w kształcie serca. Ti samo z bransoletka. Wygrawerowalam mu na niej datę naszego spotkania. Mial byc symbol a on jej nie nosi.

Gość gość
dobra, nie brnij dalej,i tak w to nikt nie wierzy

Gość gość
Zaraz Wam wstawie zdjęcie o jaki naszyjnik mi chodzi. Bo Wy chyba myslicie,ze ja z niego chce dziewczynkę zrobić:) Otoz nie, to jest męska biżuteria.

Gość gość
Ale serduszka są dla infantylnych idiotów bez względu na płeć. Chyba że Twój facet ma nie więcej niż 12 lat

Nie fatyguj się :) nieważne jaki to naszyjnik, i tak część facetów po prostu nie lubi sie obwieszać i nie zmienisz tego :) za to istnieje też inny rodzaj faceta...sygnety, łańcuchy, bransoletki i inne takie...osobiście bym takiego nie chciala, ale jak kto lubi

Gość gość
Moj chlopak ma 21 lat. Studiuje wymagający kierunek (prawo na Ug). Ja jestem w trzecie liceum i tez zamierzam tam aplikować. Wiec wypraszam sobie ze jestem idiotka.

Gość gość
Skoro studiuje tak poważny kierunek, wyobrażasz sobie prawnika z naszyjnikami na karku i sygnetami na paluchach?

Gość gość
ucieszy się bo nie chciał ci sprawić przykrości. Dziewczyno, to jest facet! Faceci nie lubią takich głupot jak wisiorki a już z tym korektorem to żenada.

Gość gość
ucieszył*

Gość gość
Nie mogę wstawić linku - ciągle,uznaje za spam. Moze macie racje ze go juz nie przekonam. Wyzalilam sie i juz mi lepiej. Nastepnym razem dostanie książkę i niech sie cieszy jak mu sie naszyjnik nie podoba. Ta fala krytyki dala mi trochę do myślenia, bo wcześniej sadzilam ze tylko on jest taki ograniczony,

Gość gość
oj dzieczyno jak ty go zaciągnęłaś by odcień korektora wybrał?? ma chłopak cierpliwość do ciebie :D

Gość gość
chcesz mieć lalusia, który będzie nosił naszyjniki, bransoletki i będzie się malował a nie prawdziwego faceta to go zmień. Nikt tu nie jest ograniczony. Współczuć normalnemu chłopakowi takiej dziewczyny.

Gość ale badziew
Prostym kluczem do kupowania udanych prezentów jest kupowanie tego, co podoba się osobie dla której jest prezent, a nie osobie, która go kupuje. Proste, a jakże często ignorowane.

Hehe :D z książki, zwłaszcza o I i II wojnie światowej, albo w ogole jakiejś hostorycznej mój facet, z wykształcenia prawnik, bardzo by sie ucieszył :D tak że może to nie być żadną karą :p

Gość gość
Przecież to nie pedal