Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurtka skorzana na wiosne dla dziecka warto?

Polecane posty

Gość gość

Dziewczyny czy ubieracie swoje dzieciaki w takie dorosłe ubrania? Czy któras kupiła dziecku kurtke skorzana na wiosne? Czy jest wygodna? Czy ciepła? Jak sie nosi? Poluje na taka na allegro,ale ceny sa mega duze za eko skore uzywana (!) min 70 zł Co myslicie?

Gość Justann
Ile dziecko ma lat? Bo jak to nastolatek to można pomyśleć, ale jak małe dziecko to głupi pomysł. Choć nastolatek też szybko wyrośnie:/

Gość gość
synek ma prawie 4 lata , nosi rozmiar 104, szukam uzywanej zeby nie zaplacic duzo,ale ceny sa mega duze. Podoba mi sie taki styl

Gość Justann
Mmhhh czytam jeszcze raz i pytanie: Ty chcesz kupić skórę (prawdziwą, naturalną), czy eko szajs? Bo jeśli eko to sobie odpuść, dziecko Ci się w tym zapoci, bo powietrza to nie przepuszcza.

Gość matka żona i kucharka
uwielbiam takie ciuchy. nie przekombinowane, nie pstrokate, a takie mini-nasze, dorosłych, ciuchy :) uwielbiamy zarę na przykład ;) w obecnej kolekcji jest świetna kurteczka. patrzę też na allegro, ale poza jedną skórzaną ramoneską nie znalazłam nic ciekawego w dobrym stanie. Za to wiatrówki są super.

Gość fajansiarra jajcarra
Jak ci sie podoba, jak bardzo chcesz, to kup. Ja bym nie kupowala, bo wiem, ze zalozylabym ja dziecko 3 razy i by wyroslo. Ma duzo ubran ;)

Gość Justann
4 letnie dziecko w takich ciuszkach? Ech... nie mam komentarza...:/ Wiesz co, ja tam skórę kocham, chętnie ją noszę, mam sporo ciuchów ze skóry, ale ubierać takie małe dziecko w takie ubrania to spora przesada. Na siłę chcesz dzieciaka lansować na dorosłego, czy jak?

Gość gość
Nie, na siłe, lubie taki styl, na codzień synek nosi buty nike, na zime kupiłam mu takie zółte trapery, na wiosne air maxy, czapke z daszkiem , lubie h&m, zare,next

Gość gość
oj ta druga to rozmiar 98 to chyba za mała

Gość Justann
I co, do tych wszystkich mega modnych marek brakuje Ci kurteczki z eko skóry. A co tam, że dziecku nie będzie wygodnie, co, że się zapoci, ważne, że będzie ślicznie wyglądał? Odpowiadając na Twoje pytanie z wątku: 1. Nie ubieram dzieci w przesadnie dorosłe ubrania. Kilka ciuszków tak, ale w końcu to dziecko, a nie dorosły i tak niech się ubiera. 2. Nie mam takiej kurtki, ani ciuchów dla dziecka. 3. Sama noszę ciuchy ze skóry i czasem eko skóry i ta eko jest do bani.

Gość gość
Przeciez synek nie bedzie w niej chodził 24/h odpowiadajac na Twoje pytanie tak lubie go lansować i modnie ubierać. Na wiosne ma wiatrówke nike, i taka cienką kurtke reserved a ta skóra to na takie zimniejsze dni wiosny. Pytam czy ktoras mama ubiera tak dziecko i czy ma takie cos. Nie podobaja mi sie te wszystkie kolorowe kurtki.

Gość gość
a mój synek oprocz tych dorosłych ubrań nosi tez tshirty z bohaterami bajek Peppa,Angry Birds,Goofy, Miki, Carsy wiec nie jest non stop w dorosłych ubraniach. A i nosi tez dresy ! :P Bawełniane :P a rurki czy chinosy tylko od czasu do czasu :P nie skarzy sie ,ze mu nie wygodnie :P

Gość gość
Ta next jest fajna, własnie szukam czegos takiego, nie całej czarnej tylko z jakimis dodatkami. Czy next to dobra marka? Czy ubrania sa dobre jakosciowo?

Gość panteaajedno
Mam kurtke next taka pikowana jedna corka nosiła teraz druga bedzie. Next jest nie do zdarcia. Dobra jakosc

Gość gość
ale macie dylematy .. teraz prawie nie ma wiosny ani jesieni - jest albo na kurtkę zimową albo już na swetr .. uważam za zbędny wydatek - gdzie będzie w tym dziecko chodziło? do przedszkola?

Gość mama fifi
A ja uwazam ze sie przydaje, wieczory i ranki sa chlodne,swetr jest za lekki ,kurtka za gruba,kurteczka skorzana jest w sam raz

Gość Justann
Powiem tak: w żadnych rzeczach nie chodzisz 24h. No chyba, że w majtkach. Kurtki z eko skóry do dziadostwo. Zapniesz to się zapoci, rozepniesz to zawieje. To moja opinia w zakresie "użytkowym", a nosiłam takie rzeczy. Co do walorów estetycznych już się wypowiedziałam, ale to kwestia gustu. Jeden lubi siebie (i dzieci) lansować markowymi ciuchami i lubi, żeby to było widać, a drugi nie i w tym temacie chyba nie ma co dyskutować, bo do porozumienia nie dojdziemy:)

Gość gość
wiosną krótko chodzi się w kurtkach a skoro piszesz, że ma wiatrówkę to ja bym sobie darowała. Chyba, że nie zależy Ci na pieniądzach to co innego. Ale sama mam dwie kurtki, jedna ze skóry naturalnej, druga z tzw. ekologicznej, czyli zwykły szajs i nosze ją jako marynarkę bardziej ale dziecku to chyba niezbyt wygodnie będzie w takim czymś. Ono biega, jest aktywne a taka kurtka jak się podniesie rękę to ciągnie się cała bo są to sztywne materiały. Ale spróbować możesz, to Twoje dziecko.

Gość gość
ja wole ubrać dziecku sweter i kamizelkę - moje dziecko jest aktywne i nie wyobrażam sobie że jeździ na rowerku biegowym w skórzanej kurtce..

Gość gość
a ja wlasnie kupilam taka kurtke dla mojego 4 letniego syna. z eco skury i juz ja nosi - sam ja zaklada jak nie mowie mu ktora ma wziac. mi sie takie kurtki podobaja i na deszcz sa dobre. wcale sie nie poci w niej i nie choruje wiec nie widze przeszkod. jak ktos jest bardzo wrazliwy to i gumka w gaciach przeszkadza...nic na to nie poradzisz. my na szczescie do takich ludzi nie nalezymy ;-)

Gość gość
nie, no na rower to zakładam bluze i ocieplacz taka kamizelke , chodzi mi o takie niedzielne wyjscia, jakis spacer czy cos. Ale to chyba zbedny wydatek, chociaz przyznam ze cudnie wygladaja dzieci w takich skórkach :) a jezeli chodzi o cene to szukam czegos do 50 zł plus wysyłka,

Gość gość
hehe fakt jak ktos jest wrazliwy to i gumka w gaciach przeszkadza :) dobre :) dziewczyny chyba sie skusze na ta pierwsza co któras podała, ta next, poszukam jeszcze takiej w nizszej cenie,ale czy znajde to niewiem. A jak nie ta kupie własnie taka. Dzieki za link

Gość gość
kurcze,ale to rozmiar 98 ! :/ musze zapytac o wymiary, bo syn nosi raz 98 a raz 104

Gość mama fifi
ubrania next sa zawyzone popros o wymiary ale jak nosi 104 to 98 powinno byc jeszcze dobre

Gość jolka jolka
Syn ma ta kurtke ta next tylko zamiast zielonego ma czerwone dodatki. Kurtka super na podszewsce juz ja nosi. Tak jak ktos pisal nie poci sie nie choruje. polecam kupuj

Gość gość
Autorko a ja polecam taka kurtke, cieplejsza od wiatrówki i modna, moja córka ma taka ma 4 lata, ja kupiłam next na allegro w dosyc okazyjnej cenie 59zl uzywana wiec cena tej w linku tez jest przystepna.

Gość gość
ile tych niedziel będzie kiedy to ubierze 4 czy 5 - ale jak masz nadmiar kasy to wydawaj