Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

63,32,22 dni pomiedzy miesiaczkami

Polecane posty

Gość gość

witam, zaraz zwariuje po prostu... juz sama nie wiem co mam robić. to tak; mam dosyć nieregularne miesiączki. a dodam ze odstawilam tabletki anty. raz okresu nie miałam 63 dni, raz 22 kiedyś indziej 32 dni.... rozmawilam z moim lekarzem ze jak będzie tak dalej to mam przyjść do niego zęby wyregulowac okres. uprawialam seks z moim partnerem 2 lutego w gumce lecz na koniec ściągnął ja i skończył na mojej pochwie, poczulam ze trochę spłynęło do środka. partner kazał leżeć mi z nogami do gory z pol godziny. ostatnia miesiaczke miałam 7 stycznia. czy jest możliwość abym była w ciąży? nie chce robić testów ciazowych jeszcze bo myślę ze może to być znowu dłuższe opóźnienie... i dlatego proszę o radę kobitek które były w podobnej sytuacji lub kogoś kto może udzielić mi rady. a z gory dodam ze mam 23 lata. dziękuje za odpowiedzi i licze na pomoc :-)

Gość gość
14 dni od ostatniego stosunku możesz zrobić Bete HCG wynik bedzie prawidłowy

Gość gość
wiem wiem, test ciążowy w dniu spodziewanej miesiączki. hmmm nie wiem co robić, czy iść po test czy nie. tylko tak sobie myślę czy ja mam miewsiaczki bezowulacyjne jak mam takie skoki w @ i czy jest możliwość zajścia w ciąże....

Gość gość
Zadna z was nie miała podobnego problemu? proszę o odpowiedzi...