Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wizażystka2

Kurs Kreowania wizerunku?

Polecane posty

Gość wizażystka2

Co sądzicie o takim kursie? Kurs Kreowania wizerunku, który byłby połączony z technikami makijażu i ogólnie pojętym wizażem?

Gość gość
bardzo dobry kurs, trzeba skończyć z tym kreowaniem troglodytów w dresach bez żadnego gustu

Gość Tośśka
Zawsze kręciło mnie bawienie się moda, pracowanie na planie zdjęciowym przy ubieraniu modelek i kreowaniu ich wizerunku :) Dlatego postanowiłam się zapisać na taki kurs długo szukałam i czytałam opinii - w końcu zdecydowałam się na Erudio w Łodzi o którym słyszałam dużo dobrego . Powiem szczerzę że ani trochę nie żałuje mojej decyzji, Dużo nauki i wiedzy , poszerzanie swoich umiejętności ale dodatkowo było przy tym tyle radochy i zabawy oraz oczywiście powiększenie swojego portfolio :) POLECAM!! :)

fajnie, fajnie. Jak będę kiedyś miała trochę więcej czasu wolnego to z chęcia sobie taki zrobię :)

Gość Bońka_xX
Ja właśnie tam robiłam i kurs przeleciał ekspresowo, ani się nie zorientowałam a tu już ostatnie spotkanie :D Moim zdaniem warto iść , można się nauczyć wiele nowego i mieć przy tym świetną zabawę ;)