Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wesela to wiocha

Polecane posty

Gość gość

wieś tańczy i śpiewa

Gość zadowolona z zycia
moze i wies ale za to impreza super - Ja wlasnie mam swoje za 3 miechy :D juz sie docvzekac nie moge

Gość gość
to żenada jakieś oczepiny, przyśpiewki

Gość gość
nie lubie chodzić na wesela i sama nie chce go mieć

Gość gość
UWIELBIAM WESELA jako zakompleksiona nastolatka też ich nienawidziełam, teraz aż sie doczekać nie mogę poszaleć wypić potańczyć - od tego jest wesele, jak nie lubisz chodź na stypy

Gość gość
nie jestem nastolatką dla mnie to wiocha i już

Gość gość
też nienawidzę wesel, na pewno moje będzie w formie obiadu dla najbliższej rodziny

Gość gość
Ok, przecież każdy ma prawo do swojego zdania. Tylko... co Wy w takim razie robicie w dziale o ślubach i weselach?!

Gość gość
Hmmm, a co to kogo obchodzi, że nienawidzicie wesel? chcecie to róbcie, nie - to nie i fora z forum z czczą gadaniną o niczym! >:-(

Według mnie wesela są szczytem żenady. Im jestem starszy, tym bardziej mnie żenują. Unikam jak mogę.

Gość gość
zalezy jakie i gdzie hahahah moje bylo super ale bywalam na takich ze smrod z pod pach i taniec z wujkiem zenkiem

Gość bimbas
ja tez nie lubię tego klimatu wiochy i ciociowujciowych pląsów... sam pewnie jakoś się niedługo ożenię więc będę chyba musiał to znieść bo duża rodzina wymaga, zwlaszcza ta z jej strony... ależ to będzie żenada, rzzucanie krawatami, picie wódki z każdym, i niby to ma być najpieknieszy dzien zycia... pierd..lę taki interes!

Gość gość
Aż trudno uwierzyć,że w 21 wieku ludzie takie prostackie i badziewne wesela urządzają.Jakieś podziękowania dla rodziców,zabawy,pierwszy taniec ... Po co? Już minęły czasy Boryny!Niech żyją wolne związki!

Gość Mgiełka1889
Nawet zespoły na wesele są juz nastawione na granie pląsów, większość niby mówi że zagra muzykę jaką chcesz, a potem i tak wychodzi z nich przyzwyczajenie "a teraz idziemy na jednego!" "stooo laat, stooo laat... niech im gwiazdka pomyślności nigdy nieee zagaaśnie.."... Jeszcze raz usłyszę na weselu Sto lat to się zerzygam...