Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wózek spacerowy dla 17 miesięcznego dziecka

Polecane posty

Gość gość

witam, jak w temacie może któraś z mam coś doradzi? bo czytam i czytam i nic nie mogę znaleźć:) ma być to spacerówka ale nie parasolka, waga żeby była poniżej 10 kg i żeby składała się w miarę prosto i do dosyć małego rozmiaru może coś doradzicie??

Gość gość
baby jogger city mini 4, britax b-agile

Gość innnerllla
mogę polecić wózek spacerowy Ritmo, który bardzo komfortowo się prowadiz dzięki amortyzacji zainstalowanej na każdym kole, dodatkowo dużym plusem jest tzw. „uchylna barierka”, czyli możemy ją podnieść do góry i posadzić dziecko w wózku bez wypinania.

Gość gość
o wlasnie interesuje mnie ten ritmo myslalam zeby kupic dla synka masz taki?jak tam z oparciem jest?mocno usztywnione czy takie sobie?

Gość pennyyyy
mountain buggy urban jungle :)

Gość gość
Chicco multiway

Gość Kasieczkka
a ja moge polecić nosidełko, jest swietną alternatywą dla wózka, a i koszty niższe :D

graco evo jest leciutkim wozeczkiem ok 7 kg waga wynosi, posiada przekładane siedzisko, które można skierować przodem lub tyłem do kierunku jazdy :)

jak wczesniej też polecam graco evo. Jest on dosyć lekki wygodny w prowadzeniu, bardzo zgrabny, materiał też dobry :)

Gość gość
Zobacz model Runner z euro cart, ja posiadam i bardzo sobie chwalę ten wózeczek.

Ja moge polecic wozeczek Quinny Yezz jest super lekki i momo ze ma 3 kola jest bardzo stabilny... wazy ok 5 kg i sklada sie naprawde do malych rozmiarow...