Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zyje z miesiaca na miesiac nie kupuje nic poza jedzeniem rachunkami i podstawa

Polecane posty

Gość gość

boje sie nadchodzacej wiosny bo trzeba kupic buty=100 w plecy w maju mam dentyste-kolejne 150;/ musze kupic okulary, ale nie mam nawet jak odlozyc na nie co to za zycie:(

Gość gość
tak zyje 99 % Polaków

Gość gość
to nie jest życie, to jest wegetacja więc wole iść se do pierdla, leżeć na pryczy i oglądać cały dzień telewizje, a ciepły obiadek przyniosą mi jak królowi

Gość gość
,

Gość gość
ja też tak żyje ale ja z kolei na ciuchy i kosmetyki wydaje swoją wypłatę a potem jeszcze z karty korzystam .Potem spłacam znowu wydaje ,znowu korzystam z karty i tak w kółko .

Gość gość
To tak ja Izabella Ch co wjechała na bani do przejścia podziemnego. . Fragment z dzisiejszego posiedzenia sądu: . . W tym momencie na salę weszła Izabella Ch. - Dlaczego się pani spóźniła? - spytał sąd - Od kilku tygodni mam duży problem z zamówieniem taksówki i wyjściem z domu - odpowiedziała. - Czy popiera pani stanowisko swojego obrońcy? - No ja nie wiem, ja nie mam środków do życia. Nie mam pieniędzy. Mam tylko tyle, ile da mi mąż, który mnie wspiera. Ja nie mam gdzie żyć. - Nie ma pani stałego miejsca zamieszkania? - Mieszkam w skandalicznych warunkach - odparła podejrzana.