Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

boli mnie wyleczony ząb

Polecane posty

Gość gość

Hej, byłam tydzien temu w czwartek u stomatologa leczyć zęba (6), zalozyla mi jakies lekarstwo zeby uniknąć leczenia kanałowego, udało się i dziś byłam założyć plombę , a teraz mnie boli ten ząb... czy to jest normalne, że po wyleczeniu zęba on boli.. ?

Gość gość
Mnie też tak bolało. Wiercenie nagrzało miazgę, a może była to nadwrażliwość. Minęło dopiero po pół roku.

Gość gość
Robiłam nawet prześwietlenie tego zęba. Nic złego nie było widać.

Gość gość
idź po prostu do innego dentysty. Zawsze lepiej mieć dwie opinie. Tym bardziej że teraz możesz skorzystać z darmowej porady, bo z okazji światowego dnia zdrowia jamy ustnej Colgate coś takiego zorganizował. Trzeba tylko znaleźć gabinet u siebie w okolicy. W lublinie jest na przykład żagiel med na zana

Gość gość
słuchaj poczekaj tydzień napewno minie ja tak miałam napewno przejdzie teraz masz wzruszone wszystko mówie ci! a jestem bardzo czestym gosciem u dentysty. Niekiedy po jakimś czasie znowu się pojawił ból i poszłąm do niego gdzie mi plombe zmieniał i przyłożył mi takim czymś do zęba że myslałam że umre aż podskoczyła i łzy w oczach i musiał plombe znowu zmieniać! ale poczekaj pate dni powinno puscic