Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minimini909

ZAPROSIĆ BYŁEGO NA FACEBOKA CZY NIE MAM DYLEMAT

Polecane posty

Gość minimini909

Nie jestem już z nim 3,5 roku, na fejsa zalogowałam się 2 miesiące temu, mamy wielu wspólnych znajomych na facebok'u, nie wiem czy on mnie już widział na fejsie, boję się że jak go zaproszę to on nie przyjmie zaproszenia z powodu jakichś swoich dawnych urazów do mnie że go zostawiłam, ale przecież to mój dawny znajomy z którym byłam i chciałabym go zaprosić ale czy powinnam?

Gość gość
nie.

Gość gość
tak

T mam teraz dwa zdania podzielone tak i nie ale nadal nie jestem pewna, czy powinnam go zaprosić? macie swoich byłych na fejsie czy innym portalu społecznościowym?

Gość gość
tak

Gość gość
To raczej zależy jak się rozstaliście i jakie później były wasze kontakty. Sama musisz zdecydować.

Gość gość
nie mamy bo to nie ma sensu

Gość gość
Zlikwidować swoje konto na facebooku! Lubisz być inwigilowana?

Ja się z nim rozstałam raczej pokojowo, stwierdziłam że to nie ma sensu przez jego charakter, powiedziałam mu to, potem on się jeszcze starał żebym wróciła do niego przez kilka miesięcy ale ja nie uległam, potem poznałam innego faceta i mam nawet z nim zdjęcie na facebok'u, i też nie wiem czy będzie mu przykro jak zobaczy nasze zdjęcie jak go zaproszę?

Gość gość
Po co odgrzebywać stare dzieje? To takie konieczne że każdą osobę w Twoim życiu musisz zapraszać i pokazywać publicznie? Nie masz nic prywatnego? A tak w nawiasie mówiąc, nie wiem po co ludzie się pchają i tak uzewnętrzniają na FB. Później ktoś może sprawdzić i po co to komu? W Interencie nic nie jest prywatne. Za kilka lat te wszytkie informacje na FB mogą Cię ugryźć w tyłek i będziesz żałować że w ogóle tam jesteś.