Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co sądzicie o takiej szafie?

Polecane posty

Gość gość
a jak wyglada w srodku?

Gość gość
szkoda, ze lustra przeciete w polowie...

Gość gość
ale trzeba przyznac, ze tanio

Gość gość
reklama!!

Gość gość
przecież to grafika komputerowa podrasowana żeby wyostrzyc wrażenie luksusu cena niska a za ta cene nie ma porządnej szafy, tylko 5 sklejek z płyty trocinowej, no sorry

Gość gość
nie reklama, pytam po prostu, bo nie ma sie kogo poradzić i nie wiem, niech nikt jej nie kupuje bo jeszcze mi braknie;d

Gość gość
Szkoda, ze polki po prawej stronie sa przedzielone w polowie, bo np. posciel trzeba pakowac do gory, a ja wolalabym u gory trzymac koce, zapasowe, koldry jakies kartony.

Gość gość
jeszcze ktos sie wypowie?

Gość gość
wg mnie wystarczająca ... jeśli chodzi o wygląd to proponowałabym najprostszą wersję z lustrem na środku albo całość w lustrze lub też całość płyta bez ozdobników bo to kiczowato wygląda :)

Gość gość
Tanio bo badziewie. Nie polecam. Znajomi popełnili błąd i skusili się na ten mebel. Bardzo nie polecam. Jakość fatalna. Akcesoria kiepskiej jakości. Lipa ogółem i obciach mieć coś takiego w domu. Naprawdę fuszerka jakich niestety ostatnio coraz więcej. Cienka okleina przy montażu byle dotknięcie to porysowania i odlupane fragmenty frontów. Naprawdę NIE WARTO !!!!!!

Gość gość
bardzoooo słaba jakość wykonania !!! Elementy porysowane. Obrzeża niedoklejone !!!

Gość gość
Moja szafa spełnia wszystkie oczekiwania. Jest duża i pojemna. Montaż trwał 3 godziny - czekaliśmy 3 tygodnie ale było warto. Można też u nich zmieniać wymiar o prawie każdy centymetr. Za tą kasę może polecam!

Gość aurelka991
A jaką macie szafę? Gdzie zamawialiście? Ja właśnie zastanawiam się nad zamówieniem szafy typu komandor z http://komandordd.pl/oferta/szafy-pod-zabudowe-komandor/ Mamy trochę miejsca w sypialni i chciałabym je spożytkować na dużą szafę. Na razie mamy małą komodę w której nie mieści się połowa naszych rzeczy :/

Gość Rafał W
Nie kupujcie nic z tej firmy. Zamówiłem u nich w połowie listopada szafę przesuwną. Przysłali mi dopiero tydzień przed Siwetami Bozego narodzenia. Wziałem się szybko za montaż i okazuje się że są nieprawidłowe załączone instrukcje, byle jak ponawiercane otwory, brakuje wkrętów oraz nieprawidłowe płyty (gora zamieniona z dołem szafy) Zgłosiłem szybko reklamację jeszcze przed Świętami. Dostalem informację że dopiero po świętach otrzymam prawidłowe elementy. Jest ostatni tydzień stycznia 2016 roku i nic nie otrzymałem poza głupią gadką że reklamacja została uwzględniona. NIE POLECAM. NIC TAM NIE KUPUJCIE.

Gość Rafał W
Nie kupujcie nic z tej firmy. Zamówiłem u nich w połowie listopada szafę przesuwną. Przysłali mi dopiero tydzień przed Siwetami Bozego narodzenia. Wziałem się szybko za montaż i okazuje się że są nieprawidłowe załączone instrukcje, byle jak ponawiercane otwory, brakuje wkrętów oraz nieprawidłowe płyty (gora zamieniona z dołem szafy) Zgłosiłem szybko reklamację jeszcze przed Świętami. Dostalem informację że dopiero po świętach otrzymam prawidłowe elementy. Jest ostatni tydzień stycznia 2016 roku i nic nie otrzymałem poza głupią gadką że reklamacja została uwzględniona. NIE POLECAM. NIC TAM NIE KUPUJCIE.