Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

SZOK NORMALNIE DZIECKO KRADŁO W SKLEPIE

Polecane posty

Gość gość

Przeżyłam autentyczny szok, mały chłopiec 5 lat może, widać że matka normalna, żadna patologia. Chciał aby mu kupiła jakieś cukierki, odmówiła, ten prosił, prosił, błagał, w końcu zaczął krzyczeć i się awanturować . Matka dalej nie. Kiedy się odwróciła... schował je go kieszeni i wyszedł szybko ze sklepu. Skąd takie małe dziecko w ogóle wie co to kradzież???

Gość gość
up

Gość gość
dla niego to nie byla kradziez, chcial to wzial i tyle

Gość gość
doskonale wiedział że robi bardzo zle. To było świadome postępowanie, jeszcze rozglądał się czy nikt nie widzi!

Gość gość
strasznie się śpieszyłam, ale następnym razem na pewno bym zwróciła uwagę!

Gość gość
trzeba było powiedzieć tej kobiecie. Mi raz syn podobnie zrobil. znalazalam, je w domu (syn 4,5 roku) , ubralam syna i z powrotem do sklepu. Kazalam mu Pania przeprosic , ja tez ja przeprosilam i zaplacilam cale 2 zl. Pani byla oburzona na mnie. Bylam zdziwiona jej zachowaniem Pomyslalam o ty krowo to ja przychodze, jakbym wiedziala ze tak sie zachowa to bym nie poszla. ale nie moge dziecku pokazywac ze tak wolno robic.

Gość gość
właśnie zastanawiałam się co powinna zrobić matka gdy znajdzie taką rzecz u dziecka .Zachowanie kasjerki- skandaliczne!

Gość gość
ja pamiętam jak w wieku 7 czy 8 lat miałyśmy fazę z koleżankami na podkradanie w sklepach- jakichś pierdół typu spinka czy cukierek. a jak miałam 5 lat, to ukradłam koleżance resoraka:D to nie jest nic szokującego, normalna faza w rozwoju. nie ma chyba człowieka, który nic nie ukradł w życiu albo nie czuł pokusy.

Gość gość
Ja nie miałam takiej "normalnej" fazy rozwoju

Gość gość
co innego 8 lat, co innego 4-5. To dziecko było tego świadome, działało z premedytacją. 8 latek może robić na przekór, na złość, dla zabawy

Gość gość
4-5 latek z PREMEDYTACJA kradnie, rozboj w bialy dzen, kobiety ogarnijcie sie! to male dziecko, owszem wie ze nie wolno krasc ze sklepu, ale nie rozumie wagi takiego postepowania. ja tez kiedys marudzilam mamie o jakies pierdy w markecie (wlasciwie pierwszy samoobslugowy w miescie), ona nie i nie, to chwycilam jakis s**t, to byly jakies chrupiace "foremki" do babeczek za pare groszy. i co teraz jestem kryminalistka? tez uwazam, ze dziecko sie rozwija i ma prawo do glupich zachowan. moja matka obczaila, ze mam cos w kieszeni i oddala przy kasie. a ty zamiast sie bulwersowac moglas podejsc do mamy i grzecznie jej zwrocic uwage. wtedy czasu nie mialas albo wstydzilas sie czy co a teraz robisz sensacje na kafe.

Gość gość
15:10 no to gratuluję, że byłaś taka nieskażona i idealna od niemowlęctwa. i nie wiem dlaczego kogoś tam, to tak szokuje- 5 latek, to nie bezmózgie warzywo i jest świadomy podstawowych norm społecznych i zdolny do ich łamania. i nie przesadzałaby z tą "premedytacją"- na pewno nie planował tej zbrodni od m-ca:D

Gość gość
ciekawa jestem gdyby złapała go ochrona co by było ;D

Gość gość
poprawczak pewnie! bo za młodociany na wiezienie:D jakby zostal przylapany, pewnie mu by sie wstyd zrobilo. mi sie zrobilo, jak mama sie zorientowala sie, ze mam cos w kieszeni.

Gość gość
właśnie zastanawiałam się co powinna zrobić matka gdy znajdzie taką rzecz u dziecka .Zachowanie kasjerki- skandaliczne! xxx dzięki:) strasznie przykro mi było. A dziecko o mało ze w majtki ze strachu nie zrobilo gdy przepraszało ta kobiete. A ja sobie pomyslalam ze kojarzy nas na pewno bo non stop cos tam kupuje a potraktowala jakbysmy ja okradli na 10 tysiecy.

Gość gość
gratuluje niektorym itnteligencji 4-5 latek wie co robi???? a 8 latek robi to dla hecy? chyba macie cos z dyńką 4-5 latek na bank nie wie co znaczy krasc, natomiast 8 latek na bank wie co to znaczy

Gość sprytna_Jola
j atam zawsze coś z marketu ukradne :) mam co prawda 25 lat, ale co tam lubie sklepy gdzie sie samemu waży warzywa np biore 2 pomidory ide na wage i dokładam se drugie tyle :) ostatnio wzięłam zwarzyłam krewetki jako koktajlowe a wziełam tygrysie co są dwa razy droższe, często też np biore jakieś drogie ryby i wieszam na wózku że niby smierdzi i zapominam ich zdejmować z wózka przy kasie i tak jade dalej buahhaha nikt sie jeszcze nie pokapował nigdy, często też biore do torebki jakieś małe d**erele, a wy frajerzy jesteście zwyczajnie.

Gość gość
Ja jestem frajerka a ty zlodziejką.

Gość sprytna_Jola
a dziecko przynajmniej wyrośnie zaradne :)

Gość gość
Zaradna to ja jestem bo kraść nie potrzebuję, więc prawdopodbnie to moje dziecko wyrośnie na zaradne a twoje na złodzieja. zabieraj na paczkę w mamrze dla dzieciaka

Gość gość
sprytna jola dla mnie jestes patologia ktorej nie stac na zaplacenie przy kasie ot biedaczka=mopsiara;))

Gość gość
Sprytna jola mam tak samo:)biore droższe wbijam tańsze hehe a z krewetkami dobry patent kasjerki to matoly wiec nawet nie polapia sie co to krewetka koktajlowa a co tygrysia hehe

ręce opadają na to co robią ludzie w tym kraju ;/ Jak mamy mieć opinię na świcie inną niż "złodzieje" skoro osoby te niemalże obnoszą się z tym?!

Gość gość
Sprytna jola mam tak samousmiech.gif biore droższe wbijam tańsze hehe a z krewetkami dobry patent kasjerki to matoly wiec nawet nie polapia sie co to krewetka koktajlowa a co tygrysia hehe xx a dla mnie jestes marginesem , ktory nie ma za co zyc:)

bieda ? kradzież krewetek tygrysich nie wynika z biedy, tylko wyrachowania i zachłanności. Z biedy to można chleb ukraść czy mleko

Gość gość
Jak siew krewetka kupuje to co to za margines

Gość gość
bieda ? kradzież krewetek tygrysich nie wynika z biedy, tylko wyrachowania i zachłanności. Z biedy to można chleb ukraść czy mleko xx tak bieda bo gdyby ja bylo stac to by za nie zaplacila normalnie. a tak to musi kombinowac jak zdobyc lepszy artykul za mniejsza kase.

Gość gość
patologia prawdziwa patologia, ale co się dziwić, skoro podkradanie to sport narodowy większości ludzi w pl.

Gość gość
te co biora cos na co je nie stac, smieszne sa, a mysla ze takie przedsiebiorcze