Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy szukanie ślicznej, zadbanej i mądrej partnerki na kafeterii ma sens?

Polecane posty

Gość gość

Która marzy o rodzinie ale także ciekawym i czasem zwariowanym życiu u boku oddanego i kochającego partnera Pyta bardzo fajny facet 29 lat :)

Gość szeregowy Bond
Nie, bo takowej tutaj nie znajdziesz. Same krzywe ryjki z iq na poziomie panelu podłogowego.

Gość gość
Kolejny prawik :O

nie, a jako zwariowany, kochający, ciekawy, oddany, ceniący wartości rodzinne, zapewne dojrzały, dwudziestodziewięcioletni marzyciel możesz szukać:) tylko dlaczego nie w rzeczywistości?

Gość gość
prawik?

Gość gość
to znaczy że same wredne baby tu siedzą? Oczywiście szukam w realu jednak czasem fajne kobiety się ukrywają właśnie w takich miejscach. A może się mylę?

tutaj z drugiej strony przyznam ci rację, bo wiele z nieśmiałych pań okazuje swoje walory intelektualne dopiero w tym miejscu. niemniej, zawsze jest jakieś ale...potencjalna odległość, wiek, wygląd fizyczny itd.

Gość gościówka 2777
Opowiedz coś więcej o sobie:)

Człowieku, spójrz tylko na kobiecą tematykę forum: -"mój chłopak siedzi w więzieniu" -"seks w 2otwór, możliwa ciąża?" -"sponsoring" -"kobiety, które dają dzieciom mleko modyfikowane to ś****wa" Powodzenia:D

Gość bxj
Oczywiście, że ukrywają się nawet tu... ale z pewnością są zajęte już :)

Gość gość
na logikę szuka wolnych, prawda? x Magdo wredna, naprawdę wredna z ciebie Magda :)

Myśle, że ma sens. Jednak ''śliczna'' to raczej kwestia gustu, a mądrość niekoniecznie idzie w parze z inteligencją :) Sama tu kogoś poznałam dawno temu, ale kontakt się urwał niestety.

A dziękuję, dziękuję. To wszystko z goryczy staropanieństwa i fizycznej szpetoty. Chociaż jak ktoś ma 29lat i w Św Mikołaja wierzy, to welcome to Kafeteria, znalazłeś swoją przystań:D

przynajmniej doprowadziłaś do uśmiechu:D i za to masz plusa :) miłego dnia 🖐️

Gość gość
Co rozumiesz przez "zadbanej"?

Gość gość
Zajmuję się wszystkim po trochu, studiowałem dziennikarstwo i od czasu do czasu puszczam muzykę w rozgłośniach radiowych, jestem kierownikiem działu muzycznego w jednej firmie dystrybucyjnej. Poza tym promuje oraz sprzedaje sprzęt i odzież turystyczną. Organizuję także różne eventy muzyczne i nie tylko. A i od sportu nie stronie nigdy :) Wiem, ciężko mnie zaszufladkować ale lubię jak coś się dzieje

Gość Jolka 221212
Szkoda że masz 29lat ja mam 21 więc za młoda jestem:)

Gość gość
Oj znane sa przypadki ze ludzie poznawali sie na kafeterii i podobno maja udane zwiazki

Gość gość
Ja tutaj znalazlam swojego przyszlego mężą :) Mam 26 lat i wydaje mi się, że jestem zadbana i fajna dziewczyna i chyba niegłupia bo jestem architektką :D. Powodzenia, bo wydajesz się miłym i fajnym facetem (intuicja kafeteryjna :) :P ) ;)

Gość gość
Ss z bieszczadzkiego poznal vodke z topika NO I on mial chyba 35 lat ona 21, bedzie juz z dwa lata jak sa razem. Ta vodka sliczna dziewczyna, byly na forum jej zdjecia.

Gość gość
sugerujecie że jednak jakaś szansa jest ? :) zagubiony wątek się nie rozwija więc może próżne szukanie

Gość gość
bardzo fajny facecie, skoro odpowiadam to chyba ma sens ?

Gość gość
:)

Gość gość
spróbujmy z rozmową może? jak wyglądał Twój dzisiejszy dzień a jakbyś chciała by wyglądał? nie bój się :)

Gość gość
nie ma Cie bardzo fajny facecie na kafe? Cóż począć mam ja - 28letnia bardzo fajna dziewczyna ?