Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co Wam z tej kasy?

Polecane posty

Gość gość

Mi wystarczy tylko zeby miec na optrzeby i czasem na rozrywke. Nie chcialabym byc obrzydliwie bogata. Po co mi to? :)

Gość gość
Bo jesteś nudna i nie wiesz na co wydać

Gość gość
moje marzenia kosztują i to dużo. Chcę mieć wymarzony samochód, piękne domy, chcę móc pojechać gdzie zechcę i kupić dzieciom co im się zamarzy. Za dużą kasę będę też miała też uczucia kogoś takiego jak ja - pełnia szczęścia. Nie mówię do zobaczenia, bo nie spotkamy się w najdroższym spa ani nie zaproszę Cię na drinka na tarasie mojego domu letniego bo nie będziemy miały okazji się poznać 🖐️

Co z tej kasy? Niby nic, ale zauważ, że lepiej się płacze w Mercedesie, jak w PKS-ie :)

Gość gość
Nie sadze. Jak sie ma za duzo to nic juz nie cieszy, nic tak nie smakuje.

Nie sadze. Jak sie ma za duzo to nic juz nie cieszy, nic tak nie smakuje. X Serio? Około 80% społeczeństwa gdy ma zły humor stara sie go sobie poprawić zakupem czegoś nowego i nie pisz,że tak nie jest, bo wiekszość społeczeństwa myśli konsumpcyjnie Teraz pomyśl tak na logikę co bardziej poprawiłoby Ci humor- nowy ciuch, czy kupno jachtu? Pieniądze nie dają szczęścia, ale napewno dają jedno - to , że dzięki nim możesz sobie poprawić humor. A im masz wiecej tych pieniędzy tym bardziej jesteś w stanie sobie ten humor poprawić

Gość gość
No to jestem dziwna;p widac mam inaczej. Ani ciuch ani jacht mi humoru nie poprawia.

Z resztą mniejsza o to. Ktoś powie,ze pieniądze to nie wszytko - racja. Ale im więcej pieniędzy tym większy ma się wybór tego jak się własny czas wolny chce gospodarować. I to po to ludzie gromadzą majątki - by móc samemu decydować jak spędzą swój czas,jak i po to by być niezależnym od kogoś komu z dnia na dzień się odwidzi i zerwie z Tobą umowę o pracę.

Gość gość
Hipokryzja. Oczywiście ze lepiej mieć kasę jak nie mieć. Nie znam nikogo kto by zrezygnował z niej. Jasne, ze do szczęścia potrzeba wiecej, ale miło, gdy życie to nie walka o byt.

Gość gość
Ale ja nie mowie o walce o byt. Tylko o to, ze nie chcialabym byc milionerem. :)

Czyli jeżelimiała byś wybór: 1 Rozwinięcia firmy do takiego stopnia,żeby być w stanie zatrudnić jeszcze więcej pracowników i zwiekszyć swoje dochody 2 Mieć firmę w której musisz sama zapieprzać od świtu do nocy i mieć tylko na swoje wydatki Wybrałabyś opcję nr 2 ? Jakoś ciężko mi w to uwierzyć