Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pytanie do kobiet, jam mezczyzna

Polecane posty

Gość gość

spotykam się z dziewczyna (7 spotkań), oznaki zainteresowania, wszystko super. Właśnie została oznaczona na facebooku na jakimś zdjęciu, na którym siedzi na kolanac*****akiegoś gościa i się o niego opiera, on ma rękę na jej kolanie. Trochę zgłupiałem, oczywiście nie jesteśmy formalnie parą. Jak mam to rozumieć? Tak się nie zachowuje dziewczyna, która całuje się i jest zainteresowana (mną). Czy wy będąc na jej miejscu zachowałybyście się tak samo????? Proszę o odpowiedz

Gość gość
co myslicie? :))

Gość orzechowelove
A skad wiesz kiedy to zdjecie bylo zrobione? Moze sie jeszcze nie znaliscie:P

Gość gość
zdjęcie jest wczorajsze, warto wspomniec ze mamy 20 lat oboje.

zdjęcie zrobione wczoraj i jeszcze się pytasz? :) bankowo to jej najlepszy przyjaciel z którym nie łączy jej nic. ta pozycja to wynik ich totalnego rozluźnienia w swoim towarzystwie:)

Gość gość
wiem, ze to nie jest jej przyjaciel i ze prawdopodobnie spotkali sie pierwszy raz wlasnie wczoraj

Gość gość
no a skąd mamy iedzieć? zapytaj jej wprost, masz prawwo czuc się nieswojo. jeśli wmiędzyczasie poznała innego to warto byłoby Cie poinformować. a jeśli to zdjecie nic nieznaczące, to i tak miej ich na oku.

Gość gość
Najlepiej sie teraz wycofaj, przeczekaj co ona zrobi. Jesli jest zauroczona nowa znajomoscia, to jej prawo, nie jestescie razem. Ty stan teraz z boku. Mozliwe tez, ze ten koles nic dla niej nie znaczy (lub ona dla niego), wtedy wroci do Ciebie. A teraz pusc ja wolno, jak sama wroci, bedzie Twoja na zawsze ;)

Gość gość
A Ty jak z tym sie czujesz ? Sam sobie odpowiedz .

Gość gość
spotkali się dzień wcześniej pierwszy raz, ta już siedzi mu na kolanach i daje robić zdjęcia a on jeszcze próbuje ja tłumaczyć. oj klapki na oczach klapki..

Gość gość
ustaliłem z nia, ze dzisiaj bede dzwonil i sie umowimy na niedziele, mam nie dzwonić?? Myślicie, że jeżeli dzisiaj nie zadzwonie to sie domyśli co jest grane?

Gość berry12
dziewczyna lubi sie dobrz zabawic, spotyka sie z Toba bo dostarczasz jej wrazen ;o

Gość gość
up

Gość gość
to jest zdjęcie grupowe (10 osob)