Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy rzucilybyscie prace jakbyscie wiedzialy

Polecane posty

Gość gość

i miały dochód do końca życia?

Gość gość
nie, nie ma nic bardziej uwsteczniającego od siedzenia w domu na d***e.

Gość gość
chyba nie, o ja swoja prace lubie a przy okazji maz ma czas pozajmowac sie dziecmi samemu (wymieniamy sie opieka) tylko czasem mi sie teskni za dziecmi jak w pracy jestem

Gość gość
od razu nasram na prace

Gość gość
Ta co mam tak, i poszukalabym sobie takiej co sprawialaby mi przyjemnosc i nie zajmowala duzo czadu tzw moze na 1/3etatu.

Gość gość
zalezy jak wysoki ten dochod.

Gość gość
pewnie że bym rzuciła

Gość gość
Wątpię, jeśli bym lubiła swoją pracę to nie. W domu się nie rozwijasz, no chyba że masz tyle kasy, że stać Cię na to żeby podróżować i robić inne kreatywne rzeczy :P

Gość takatamjedna2
od razu bym rzuciła. dopiero w domu jest czas na rozwijanie sie, czytanie książek, robienie tego co nas naprawde interesuje

Gość gość
Zalezy, jaka praca. Jesli harowka za grosze albo uzeranie sie z denerwujacymi ludzmi, to tak. Jesli mialabym prace, ktora mnie uszczesliwia i sprawia, ze czuje sie potrzebna - oczywiscie, ze nie.

Gość Justann
Zależy jaki to dochód (pewny do końca życia)? Jeśli to wygrana kumulacja 25 milionów w totka to pracę bym rzuciła, ale nie od razu;) Żeby nie budzić podejrzeń;) A tak w ogóle to chyba zależy od tego czy lubisz swoją pracę czy nie. Jeśli nie lubisz i chodzisz tylko dla wypłaty, to w przypadku innego dochodu nie miało by to sensu

Gość gość
rzucilabym od razu i zajela sie soba swoim zdrowiem, wygladem i dieta zaliczylabym wszystkie dobre filmy i ksiazki odlozone na pozniej dopiescila swoje mieszkanie potem napewno probowalabym w jakis sposob realizowac sie zawodowo jakis freelance z domu byc moze dobrocznynosc, wolontarian praca dla jakiejs organizacji pozarzadowej, fundacji charytatywnej sprobowalabym wszystkich rzeczy, w ktorych mysle, ze moglabym byc dobra ale nigdy nie probowalam sie w tych kierunkach rozwijac np lekcje spiewu, projektowanie biuzterii tak przykladowo napewno duzo czasu spedzilabym na podrozach, swiat jest tak piekny i roznorodny a czlowiek traci zycie w kieracie napewno ale to napewno bym sie nudzila ani przez chwile