Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

KRADNIECIE w sklepach

Polecane posty

Gość gość
ja mam w domu poduszki z hotelu, komplety pościeli, prześcieradła, ręczniki, naczynia, sztućce, lampkę, szkatułkę, proszek do prania i pewnie jeszcze coś by się znalazło ;) takie uroki pracy w hotelarstwie :D:O

Gość gość
oho... chyba wszystkich zawstydziłam :D :classic_cool:

Gość gość
Opłacało Ci się to targać? Nie lepiej było przeprowadzić się do hotelu?? :D:D:D

Gość gość
Ja na all klusiwe zawsze żarcie w reklamówki napycham i w samotności w pokoju je zjadam bo mi wstyd ze dużo jem

Gość gość
To chyba wszystko zależy od sytuacji. Ja np. w swojej byłej pracy starałam się być w porządku i niczego nie wynosiłam, ale gdy po jakiejś dziwnej sytuacji z szefem usłyszałam od niego, że jak mi się nie podoba to mogę sobie znaleźć inną pracę, zaczęłam regularnie wynosić wiele rzeczy. Niby głupoty: karteczki samoprzylepne, teczki, papier do drukarek itp. I przyznaję, robiłam to z czystej złosliwości, że mnie tak niesprawiedliwie potraktowano.

Gość gość
all klusiwe dobre.

Gość kolkaolka
ja kradłam w kauflandzie :( nie jestem z tego dumna ale miałam naprawdę trudna sytuację finansową, dochodziło do tego że stałam przed dylematem czy kupić 10 dkg najtańszej szynki czy mydło (zwykłe bambino za 1,33 zl) W końcu kupiłam szynkę a mydło schowałam do rękawa. I tak kilka razy, wynosiłam jedzenie bo nie miałam co jeśc albo jedzenie dla mojego kota :( Teraz jak już mam lepszą sytuację nie kradnę, mimo, że ciągle nie mam luksusów.

Gość gość
ja pracowałam w tym hotelu więc i wynosiłam :D ale nie to że ja sama, moja matka regularnie zbiera posag w każdym hotelu w jakim pracuje :D :D :D

Gość gość
pracuje w spzitalu.moja znajoma przez 30 lat kradła wszystko-od papieru po bandaże etc.zawsze wychodziła z pełnymi sietami.śmiałysmy się z niej jak debilki.a ona po 30 latach kupila dziecku mieszkanie.gdy pyatłysmy skąd miała kase to odpowiedziala że kupowąla tylko niezbedne minimum.a jedzenie,chemie ,herbate i inne wynosiła z roboty.\inna kumpela notorycznie kradnie papier toaletowy z wc w pociagach,ale to taki jej protest na ceny biletów m-nych(płaci około 300 zł).

Gość gość
Jak pracowalam jako nianka u bogaczy to wyduszalam drogie kosmetyki,perfum,pastę do zębów do takich plastikowych sloiczkow na kal kupowanych w aptece hehe i z zazdrości kilka bluzek pofarlam tej bogaczce

Gość gość
all klusiwe, notoryczna kradziez papieru toaletowego w ramach protestu, ale sie usmialam :D ja raz ukradlam lyzeczke z kawiarenki w szkole, zeby sprawdzic czy sie uda :P ale moja znajoma byla 'lepsza'- razem z kolezanka po suto zakrapianym wieczorze wyniosly z ogrodkow piwnych... drewniane, z metalowymi okuciami fotele :D mowila, ze od razu tego pozalowaly, bo do domu mialy kawalek, a fotele ciezkie ale teraz solidny fotel na dzialce oko cieszy ;)

Gość ja kradne regularnie w pracy
o, widze, ze nie tylko u nas tak jest, ze sie z hotelu wszystko wynosi:D I nie pieprzcie mi tu o polskich genach, bo najwiecej u nas to anglicy wynosza. Hitem byl night porter ktory wyniosl w nocy telewizor:D Mielismy takie plazmy przenosne jak wieksza grupa ludzi chciala ogladac tv np. do kolacji w malej sali restauracyjnej i on ten telewizor wyniosl. Brak telewizora zauwazono po miesiacu bo rzadko jest ktos grupa kto prosi o tv. Bylo zamieszenie gdzie telewizor? No, ale nie ma. Nikt nic nie wie. Jakies pol roku pozniej owy porter robil impreze u siebie pozegnalna bo odchodzil z pracy i jakiez bylo nasze zdziwienie jak w salonie u niego stala ta plazma:D Po czym poznalismy? No coz anglicy bystroscia nie grzesza i nie pofatygowal sie on by zdjac z telewizora nalepki hotelowej:D Jak sie go zapytalam czy to nasz telewizor z hotelu to powiedzial, ze nikt mu niczego nie udowodni bo juz u nas pracuje.

Gość gość
To widać w hotelu nizla fucha:) u nas w banku to tylko kawa,herbata no i gadżety typu kubki,notesy,kalkulatory,parasolki ...

Gość gość
Oczywiście pod okiem dyrektora to z dziewczynami niezle zapasy kawy w domu porobilam zapas na rok :) a takiej gownianej do ekspresu to teściowej cala torbę przynioslam :)

Gość gość
Ja od czasu do czasu buchne cos koleżankom z torebki ;) oczywiscie tak aby nikt się nie skapnol czasem 2 zl czasem 5zl i tak zawsze na ten chleb mam a swoich nie musze wyfawac:)

Gość gość
Raz ukradłam limonkę w sklepie. Oglądałam ja i odruchowo włożyłam do kieszenie od kurtki, odkryłam ja dopiero w domu. :D A raz syn zjadł w sklepie bułkę i zapomniałam powiedzieć przy kasie. Wartość moich łupów szacuję na 1 zł.

Gość gość
Haha oplulam komp jak to czytałam

Gość gość
Podnosze

Gość gość
ja kiedyś w markecie wyłożyłam zakupy na tasmę, a w ręce trzymałam nosidełko z dzieckiem i jednorazówkę z jabłkami, o których zapomniałam, dopiero w domu się zorientowałam, że nie zapłaciłam za jabłka - wróciłam do sklepu z jabłkami, przyznałam się do winy i zapłaciłam ;)

Gość gość
Bos frajerka:-o

Gość gość
glupia jestes buhaa ha ! - wlasciwie to nie kradziez - ja codziennie ide wieczorkiem do sklepowych smietnikow i szukam bynajmniej nie smieci ani resztek tylko ... w zeszlym tygodniu znalazlam 5 szt.drogiego szamponu, 3 opakowania kremow roznych i kilka past do zebow, dzien pozniej znalazlam 15 paczek kawy prawdziwej- tyle ze byly przeciete w polowie nie mam pojecia dlaczego oczywiscie sa z data waznosci, prawie codziennie przynosze chleb albo bulki wszystko swieze a znajduje sie w plastikach za sklepem,czesto tam znajduje wedline, kotlety, pomidorki,salatki zapakowane oczywiscie w oryginalne opakowanie i z data waznosci nawet 2- miesiace,moj znajomy regularnie sie zywi w ten sposob w innym sklepie bo swoje pieniadze przeznacza na cele wyskokowe wiec nie ma kasy na zarcie dodam ze nie mieszkam w polsce i zarabiam sporo kasy i ze tak powiem poprostu kozystam z okazji, czesto znajdujemy paczki "przygotowane" z szynka wedzona z indyka pasztety i takie tam ciekawsze zarcie do tego swieze buleczki pieczywko wszystko czeka gotowe - mniammmm ..... mozecie nie wierzyc

Gość gość
yyy

Gość gość
a u mnie w pracy nikt nic nie wynosi, jest nas mało i jesteśmy zaprzyjaźnieni - dbamy o swoje dobro dzieki temu mamy dobre pensje, wyjazdy za granice, paczki na świeta, premie i stażowe, ciuchy nam szefowa kupuje, biuro mamy extra urządzone i z przyjemnościa chodzimy do pracy :) jak ktos znajdzie na podłodze 100 zł to pyta wszystkich kto zgubił i nie ma takiej opcji, zeby sobie przywłaszczył...

Gość gość
yyy do gościa powyżej - ale z ciebie frajer stówka na podłodze leży a ty jak dałn sie pytasz czyja?? ja na poczcie pracuje zawsze kantuje staruchów na 1zł, 0,50 zł kilkunastu sie przewinie w ciagu dnia i niezla dniówecczka mi wychodzi miedzy 10-20 zł :) tygodniowo to 100 zł a w mc prawie 400