Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexykotka

Zaniedbane mamuchy.

Polecane posty

Gość gość
a i znam wiele z******tych mam! ktore jak wychodza z wozkiem zbieraja spojrzenia mezczyzn. Oraz takich, ktore siezaniedbaly. Kwestia podejscia.Nie wszystkie sa takie, wyluzuj :)

Gość Olaluna
Ale kicia, co sie tak bulwersujesz, skoro mamuśki zaniedbane to co Ci do tego? Bądź sobie jak z journala, a im daj spokój, relax kobieto, bo wyglada na to, ze im zazdrościsz :D

Gość gość
Omg, znowu ta nudna prowokatorka? Kolejny taki sam topik? Błeeee 💤

17:08 zamknij japę i idź wytrzeć obsraną d**ę dzieciakowi a staremu zrób żarcie bo wróci do chaty i będzie wp*****l:D

Gość gość
wlasnie. co ci przeszkadza wyglad innych? martw sie o siebie i ciesz sie, ze ty ladnie wygladasz, chyba, ze jestes sama ta zaniedbana mamucha :D

Gość gość
A właściwie: nudny projekt. Powtarzasz się z tymi tematami

Gość Olaluna
Oj baby, niech każda swojej cipki pilnuje i bedzie dobrze ;-)

Gość gość
prowokatorko wymysl cos lepszego, nudzisz...

Gość gość
Sexykotka jawi mi się jako blond lampucerka z trzema klakami do pasa skora w kolorze czekolady najlepiej pracujaca w albo posiadajaca swoj gabinet kosmetyczny pewna ze wizaz i kosmetyki to jest jej mocna strona :D :D :D trafiony zatopiony próżna dziewczyno, co???

Gość Olaluna
Tak, projekt do bani, trza wymyślić nowy :p Sa jakie propozycje?

A gdzie ja napisałam,że mi wasz wygląd przeszkadza?Umiecie czytać czy pieluchy już wam do końca mózg wyżarły?:D Pytam dlaczego takie jesteście?Jezu jakie wy tępe jesteście:D

17:15:37 zatopiłaś się ty bo totalnie spudłowałaś ale próbuj dalej może kiedyś zgadniesz:D

Gość gość
ch*j cie obchodzi dlaczego zblazunie. w*********j paszteciaro leczaca swoje kompleksy. niejedna matka jest ladniejsza od ciebie. niejednej moglabys buty czyscic kaszalocie :D

Gość Olaluna
Nie jesteśmy, nie wszystkie. Ale skoro z takimi masz kontakt to widać jesteś podobna, ciągnie swój do swego

Gość gość
Napiszesz ze oczywiscie nie ale nie fikaj bo i adres podam z szyldu numer też tam jest cos mi sie tak widzi jak tamtędy spaceruje ;) ;) :P

Ale się plujecie:D dajecie tym samym potwierdzenie,że wyglądacie dokładnie tak jak myślę:D:D piiiiiiipy:D

17:19 dawaj wszystkie namiary sama chętnie się dowiem:D no już na co czekasz!!

Gość gość
to ty sie plujesz :D nie mozesz przezyc, ze matki spacerujace z wozeczkami sa ladniejsze od ciebie?:D hahaha beka

Gość gość
Niech kazfy ma możliwość wystylizowac sie na sexykotke wchodzisz do kamienicy pasztetem wychodzisz z niej sexykotka to ci magia :D

Gość gość
No a ja powiem szczerze jestem w 6 mies ciazy i dopiero od miesiaca się wzielam za siebie . nie wiem czemu tak się stalo że przestalam dbać o siebie :-/ masakra ... na szczęście się opamiętałam bo pewnie bym skończyła jak niektóre Panie nie obrażając nikogo . Ale też stawiam bardziej na naturalność ale taka hmm nie przesadną :-D

Gość Kocuras Buras
A psiiik !!!

Gość gość
moge Ci pokazac wiele takich mam, ktore znam osobiscie

Gość Kocuras Buras
Kicia, wstaw zdjecie jak powinna wg Ciebie wyglądać zadbana mama

Gość gość
A co tu ukrywać , taka prawda . teraz czasem też nie mam ochoty umyc włosów czy coś ale za chwilę " kurcze to że jestem w ciazy nie oznacza że muszę się zachowywać jak więszośc matek , które nic tylko sprzątają , gotują dla mezusiow nigdzie nie wychodzą . co to ma być ? a gdzie czas dla siebie ? relax w wannie z super piana itp . " i dziewczyny taka jest prawda że nawet o zwykła depilacje przestajemy dbać !