Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexykotka

Zaniedbane mamuchy.

Polecane posty

Gość jajasiewypowiem
nudny projekt 💤

Gość gość
no nie wiem ja tam jestem w 6 miesiacu ciazy i nic sie nie zmienilo w moim dbaniu o siebie, poa tym, ze sie mieszcze sie w ciuszki :) ale wszyscy mowia, ze mi sluzy. To nie jest tak, ze ciaza czy posiadanie dziecka automatycznie doprowadza do tego, ze kobiety przestaja dbac o siebie. To jest uwarunkowane podejsciem i charakterem. Nie ma co nikogo obrazac.

Gość gość
Później mężowie wam mówią że dla nich i tak jestescie piękne itp ale założe się o wszystko że myślą oglądając zwykła reklamę " kurcze moja też była kiedyś taka zadbana " itp . przecież tego nie powiedzą w prost ! ja sobie nie wyobrazam żeby mój przestał dbać o siebie kompletnie ... chociaż 2 razy w tygodniu zostaw dziecko mężowi a sama Zrob sobie wieczór piękności :-) maseczka na twarz , pomaluj paznokcie , maska na wlosy itp :-) każda z nas to uwielbia ! a uwierzcię mężczyzna nagle zaczyna na was "inaczej patrzec " :-)

Gość gość
Nie rozumiem kobiet co to o siebie nie dbają po urodzeniu dziecka wykręcają się ze czasu nie mają. Znam taką co to dziecko ma juz 5 lat a ona nadal jak oberwaniec wygląda.

Dokładnie taka jest prawda jak pisze gość z 17:40.Żaden wam nie powie,ze się zdziadziałyście bo potem miałby przej***** więc woli wam kłamać w żywe oczy,że wyglądacie przecudnie.

Gość gość
Ja przestalam chyba dlatego że miałam takiego mini dola ... poza tym pierwsze 3 mies miałam chyba wszystkie możliwe dolegliwości :-/ ale już jest ok :-) wyrzuciłam wszystkie brzydkie ubrania żeby mnie "nie kusily" :-D dobra kobitki ja spadam wziac prysznic :-) dziś peeling ciała później dobre nawilzenie i może nowy pedi a co :-D

Gość gość
obys nigdy nie miala dzieci, co by z ciebie byla za matka. myslisz tylko o wygladzie... jestes zalosna. pisze jako facet.!

Gość makiado
Zgadzam się, że wiele kobiet po ciąży się zaniedbuje, ale z drugiej strony, łatwo Ci tak teoretyzować, bo sama nie jesteś matką i nie masz pojęcia, jak to jest. Ja dbam o siebie tak, jak przed ciążą, jestem nawet szczuplejsza, ale np. wzięcie prysznicu to nie jest taka prosta sprawa, robię to, kiedy mój syn jest zajęty jedzeniem śniadania i oglądaniem bajki (żeby nie stał przy wannie i nie rozchlapywał wody na całą łazienkę albo nie darł papieru toaletowego na kawałki). Makijaż robię etapami, chwila nieuwagi i wyjmie mi wszystkie ubrania z szuflady. I tak dalej :D

Gość feng
Sugerując się Twoim pseudonimem, jesteś wysoką tlenioną blondyną w szpilkach, z ustami niczym Irina Shayk a titsami jak u Fuko, która na każdą noc ma innego. ~~~ Osobiście nie mam dzieci i nie chcę ich mieć, ale myślę, że jesteś trochę niesprawiedliwa. Mąż to mąż, jego obowiązkiem jest dbanie o żonę i bycie jej wiernym. Chce inną? Niech się rozwodzi, a nie wielkie zatajanie i zdrady, to do niczego nie prowadzi, to zachowanie na poziomie piaskownicy. Kobieta- gdy urodzi dziecko- przez jakiś pierwszy po tym rok ma prawo być zmęczona i przeleżeć w łóżku ten okres, nie musi się wykańczać i dobrze wyglądać dla jakiegoś chama pod groźbą zdrady, jak facet kocha kobietę to jak by nie wyglądała będzie wierny jej i tylko jej. Dziecko potrafi zmęczyć; przewijanie, płacz w nocy, karmienie piersią i inne tego typu rzeczy. Jak nie wiesz, o czym mówisz, to się nie wypowiadaj. Ja wiem, bo przez dwa dni opiekowałam się trzymiesięcznym kuzynem, Patrykiem.

Gość gość
Ale ja nawet po urodzeniu dziecka dbałam o siebie. no jak to zeby dziecko miała matkę jak pokrakę.

Ojej opiekowałaś się kuzynem trzy dni i już uważasz,że wiesz jak wygląda macierzyństwo.Tyko się nie zesraj.

Gość gość
Tu już nie chodzi o dziecko ale nawet sa kobiety co to pracuja wychowują dzieci mają męża dom a wyglądają koszmarnie. Ja nie rozumiem czy to ciężko wlosy chociaz umyć???

Gość gość
A to coś jeszcze napitala? Boszszsz..

Gość gość
Te, projekt, nie napinaj sie, bo ci żyłka pęknie :classic_cool:

Gość gość
Hehehehe :D jadrowy jadra ci z przesilenia odpadna :D

No i znów jestem facetem:) widzę,że już uruchomiłyście wyobraźnię głupie kwoki:)

Gość gość
To nie jadrowy tylko ta jego durna dupa blond j.d.t.m. :P :P

Gość gość
Samo ze sobą napitala 💤 Nuuuudy

18:39 jeśli lubisz sama ze sobą pisać to twoja sprawa ale nie mierz wszystkich swoją miarą kaszalocie.

Gość gość
Już się wyglupilas tymo długimi wlosami u kobiet, piszesz jako gosc a tetaz udajesz ze nic nie wiesz. Madrze pisałas na poczatku, slodko sobie kadziliscie z tym twoim konkubentem, ale ale jestes już zalosna. Chron siebie i swojego imiennika przywodcy trzystu :)

Gość gość
A dlugo tak moze?

Żałosna jesteś ty z tymi swoimi durnymi domysłami kim jestem:D Kombinuj dalej ale i tak nie przebijesz tej,która podejrzewała,że jestem czterdziestolatka w trzeciej ciąży:) uwielbiam waszą fantazję:) i co już żadna nie powie jaka jest zaniedbana i ile razy mąż juz poszedł do innej?:D:D

Gość gość
Aż nie usuną. Kwestia czasu.