Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy jest sens sie spotkac

Polecane posty

Gość gość

Niedawno poznałam chlopaka na imprezie :-) wtedy wydawał mi sie fajny,zwlaszcza,że niedlugo pozniej zaczelismy ze soba pisac i mialam wrażenie,ze jest interesujaca osoba. Umowilismy sie na pierwsze spotkanie,krotko mowiac bylam ROZCZAROWANA. Wyglądał nieciekawie,znacznie gorzej niż na zdjeciach,rozmowa sie nie kleiła. Dowiedziałam się,że studiuje zaocznie jakis srednio przyszlosciowy kierunek,w ciagu tygodnia nie pracuje i nawet pracy nie szuka, nie ma prawa jazdy (chociaz 18nastke skonczył dawno temu). Jest typem samotnika i nie ma prawie żadnych znajomych,zainteresowan tez nieszczegolnie wiele,zreszta siedzenie w domu jeszcze nikomu nie wyszlo na dobre. Starałam się znalezc jakies pozytywne cechy,ale niestety ... moze skromnosc? Dżentelmenem raczej nie jest, on zaproponował mi spotkanie i poszlismy na drinka, jednak żenujące było to,że sama musiałam za siebie zapłacić. Czy mam mu dac jeszcze jedna szanse?

Gość gość
skoro zaprosil cie to powienien zaplacic, w wypadku gdzie razem wpadacie na pomysl pojscia gdzies mozecie na pol placic, zalezy od sytuacji, ale wiesz on jakis cieple piwo z niego, albo niesmialy do kobiet albo nieogarniety, napisz cos wiecej, moze ci pomoge

Gość gość
nie, po co?

Gość gość
co za frajer? zebys ty musiala za siebie placic to co za chlop? owszem mozesz za siebie placic, ja tak robie, aczkolwiek on powinien zaprostestowac i zaplacic za ciebie!!!!! a tak to jakas c**a a nie facet, olej dziada! :p

Gość gość
napisalas z epoznalas na imprezie a potem napisalas ze jak sie spotkalas z nim byl inny niz na zdjeciu, to juz nie rozumiem

Gość gość
ta dziewczyna sciemnia

Gość gość
Mnie po prostu bardziej martwi to,ze on sie wkreci w tą znajomosc ( On pozn*****ardzo malo dziewczyn,bo niby gdzie jak prawie z domu nie wychodzi ?). Poza tym jakies niezyciowe ma podejscie do swuata? Chyba nie jest w stanie mi zapewnic zadnej przyszlosci.

Gość gość
Poznałam go na imprezie na ktorej bylam niezle wstawiona, on wygladal wtedy elegancko,ladnie ubrany i pachnacy. Rozwinela sie miedzy nami znajomosc wirtualna na pewnym portalu spolecznosciowym. Doszlo do spotkania i on wygladal jakos tak zwyczajnie, nie potrafil mnie zainteresowac swoja osoba w zaden sposob :/

Gość gość
skoro widzisz w tym minusy po co nas pytasz i tak nas nie polsuchasz a bedac z nim i sie meczyc chcesz, on z toba tez bedzie sie meczyc bo nie jestes dla niego, skoro od poczatku ci sie nie podoba i ja widze ze ty tez chyba jemu sie podobasz skoro jest nijaki jak ty to mowisz