Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zimno mi kurde

ile macie stopni w domu?

Polecane posty

Gość gość
23 to dla mnie optymalna temp. Lubię chodzić po domu w krótkim rękawku.

Gość u nas jakie 20 stopni
kaloryfery zakręcone, cały dzień uchylone było okno, zamykamy jak wracamy z pracy. w nocy jakieś 18 stopni.

Gość ex_debill_znowu_po
14

w ciągu dnia 21.5 (maks) na noc przed snem zbijamy do 19-20 u siebie W domu jakby miała powyżej 22 st. to ugotowałabym się, nie czuje się dobrze w dusznych pomieszczeniach, co innego na dworze taka temp a co innego w domu :/

Gość ex_debill_znowu_po
aaa to o temperaturze? a myslalam, ze o schodach;)

Gość gość
Toksyczna dlaczego uwazasz ze 22 stopnie to duszno? U nas jest 23 i powietrze jest swieze. Moze zeby uzyskac taka temperature musicie sie kisic w pozamykanych pomieszczeniach to rozumiem,ale u nas takatemperature uzyskujemy bez zadnego dodatkowego grzania na sile i przy nawiewie swiezego powietrza przez mikrowentylacje. Nie ma zadnego zaduchu a jest komfort.

Gość ex_debill_znowu_po
u nas jest zimnawo, wszedł przedwczoraj chłop do domu i kazał wietrzyć, bo co tu tak gorąco, faktycznie niechcący podgrzałam do 19 stopni;) 22 stopnie to dla mnie też dużo za ciepło

Gość gość
Ja mam w dzien ok 18-19 w nocy z 17-18,zdarzalo sie i 16 ale uchylalam okno bo inaczej nie zasne

Gość gość
Jezusie swiety,wy macie lodowki. Brrr. Ale ja to sie nawet kapie/biore prysznc w bardzo goracej wodzie. przy 30 stopniach na dworze moge chodzic w dlugich spodniach i nie jest mi za goraco:/

Gość gość
nie dalabym rady w tem 25, 26 stopni ani w tem 18 stopni

gość """""Toksyczna dlaczego uwazasz ze 22 stopnie to duszno? U nas jest 23 i powietrze jest swieze. Moze zeby uzyskac taka temperature musicie sie kisic w pozamykanych pomieszczeniach to rozumiem,ale u nas takatemperature uzyskujemy bez zadnego dodatkowego grzania na sile i przy nawiewie swiezego powietrza przez mikrowentylacje. Nie ma zadnego zaduchu a jest komfort. """"" ­­­ Dlatego ,że mając 22 st w mieszkaniu i powyżej 22 stopni jest dla mnie to duchota u kogokolwiek bym nie była i w jakimkolwiek lokalu/pomieszceniu. Dla mnie mikrowentylacja to za mało, zdecydowanie to nie wszystko, aby uzyskać świeże powietrze . Świeże powietrze dopiero czuje kiedy okno mam uchylone , mikrowentylacja temperatury wysokiej nie zbija, jedynie zapobiega zagrzybieniu To,że nie lubię przesadnego ciepła w zamkniętych pomieszczeniach nie jest ubocznym efektem lampki wina do obiadu czy kolacji :classic_cool:, bo moi domownicy tez tacy preferujący rześkość i komfortowy chłód optymalny w pomieszczeniach ,a nie zaduch i duchotę ( nie tylko u siebie w domu) W domu nie można być spoconym z powodu wysokiej temperatury

Gość gość
20 max obecnie przy 9 stopniach an podwórku nie załączam nawet grzejników w domu