Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Joanna DArc

Ten prosty mechanizm, Mężczyzna

Polecane posty

Gość Joanna DArc

Wszystkie Go doskonale znamy, niby nie zawsze rozumiemy, ale tak naprawdę przewiercamy wzrokiem na wylot – Płeć męska. Czemu tak o płci męskiej pisze? Ano chociażby dlatego ze jestem feministką. Ale to żaden argument, nie dajmy się zwariować (za bardzo) ;) ! Otóż naszła mnie jeszcze wczoraj podczas kończenia notki refleksja, że przecież to od Nas, Kobieta zależy czy damy się omotać, złamać dobie serce itd. Śmieszne, prawda? Śmieszne jest to że będąc istotami od pewnego czasu samowystarczalnymi, nadal próbujemy kierować się tymi samymi instynktami, którymi kierowałyśmy się kiedyś. instynktami, które nakazywały nam bronić się, uciekać przed ciemięgą mężczyzn. Osobiście mam codzienną z nimi styczność, wielu jest nawet moimi przyjaciółmi (Tutaj w szczególności pozdrawiam Pawła, który zapewne czyta teraz moje wypociny ze światowego Paryża! :) ). Chłopaki, nie neguje was, NIE! Taka jest Wasza natura i cóż, z bólem, ale trzeba to uszanować ponieważ moim mottem jest to, że każdy zasługuje na zrozumienie i tolerancję, jesteśmy wolnymi ludźmi. I właśnie ta WOLNOŚĆ. Kobiety całego świata, nawołuję do solidarności i siły! Możecie być wolne, możecie być instruktorkami tańca afrykańskiego (Tak, pozdrowienia ślę energetycznej Zuzce z AfroDace) Co więcej dodać, po prostu. Uswiadomcie to sobie – Tak was zostawiam, i WIEM, że po przeczytaniu tej krótkiej notki obudzicie w sobie chociaż trochę buntownika! :) Pozdrowień sto!

Gość gość
Jestem za. Pani to dobrz eokresliła, Oni to prosty mechanizm. :D

Gość Joanna DArc
sranie mnie ciśnie od rana,ide się zwalić i pózniej wpadnę,skarby:-)

Gość gość
Gdyby moj był taki prosty, to nie bylby inzynierem :)) Tak to ujmę.

Gość gość
twoje nędzne wypociny powinnaś chyba umieścić na forum dla facetów,a nie na forum dla kobiet i to tego gorszego gatunku

Gość Blueberry343
Dobry watek :P Mezczyzni czsami wydaja sie jakby nie do konca umeili myslec abstrakcyjnie jak my Kobietki :D :D Pozdrawiam tez :*

Gość gość
Zaraz się zleca forumowe przygłupy i będą udowadniać swoją męskość :-D

Gość gość
Prosze bardzo:-D już mamy inzyniera,zaraz będzie lekarz,policjant,biznesmen i inni dobrze wykształeceni i sytuowani gargamele:-D:-D

Gość Blueberry343
halohalo. co wd. ciebie znaczy gorszy gatunek kobiet...slucham??

Gość gość
Jakas p******* psycholozka to musiała napisać. K***a z TVN, była dizsiaj taka Joanna Bartnik i tez p********a takie rzeczy...

Gość gość
taka psycholozka jak z p***y wiatrak,usłyszała jakiś bełkot w tv i zmałpowała z nadzieją że zawojuje forum na parę dni

Gość gość
Zgadzam się z autorką :-) Facet jest prosty jak drut, tylko kobita potrafi roztrzęsywać i doszukiwaś się drugiego dna. Nikt inny nie dopisze ideologii do wszystkiego jak kobieta. Jestem kobietą i znam to od podszewki :-)

Gość gość
joanna jest oszołomiona faketm przebywania na forum inżyniera,teraz czeka na magistra:-D

Gość gość
powiem wam że kobieta śmierdzi,wali jej z kroku nierzadko z gęby,na pewno z tyłka.Ogólnie nadaję się tylko do rodzenia,sprzatania i obrabiania tyłka panu

Gość Andeleene
Solidarność jest Kobietą.

Gość gość
O matko rzygac się chce jak to czytam. Autorka zapewne ma usta pomalowane brązowa szminką, okulary w rogowej oprawce w krzykliwym kolorze i popija kawe Pedros ze szklanki.

To dobrze, że wiesz, do czego się nadajesz. Grunt znać swoje powołanie i miejsce. Ale z tym rodzeniem to chyba się trochę rozmarzyłeś.

Gość gość
Smierdzi d**ąąąąąąąąąą

Gość gość
OdYebała Pipie...? grzmi jak nawiedzona gorliwa neofitka Jechowych albo AmWaya gÓpiababa

Gość gość
A ja się zgadzam! Kobiety po prostu boją się stawiac sprzeciw, a statystycznie jest nas więcej! :D

Gość gość
a ja się nie zgadzam,niby statystycznie więcej a na forum dla kobiet odnoszę wrażenie że jetst więcej nieudaczników płci męskiej

Gość gość
Kolejna pseudo uswiadomiona, nawiedzona femina! Precz!!

Gość gość
No dobrze drogie panie, a tak po za tym to jakaś konkretna konkluzja? No wszystko to prawda, jak i to, że niebo jest niebieskie a trawa zielona. No i... Co dalej bo rozumowanie urwane tak na samym początku.

Gość gość
No i to. Że jest to dyskusja której puenta jest to że kobiety powinny bardziej sie szanować i nei dawac się Panom, drogi Panie :P

Gość gość
żadna szanująca się kobieta nie siedzi na takim g****e jak kafeteria,po prostu przeczyta parę nagłówków i zszokowana pospiesznie opuszcza szambo usuwając z historii na zawsze

Gość gość
Nie można było od razu jednym zdaniem? Prosto, jasno, zwięźle a o to samo chodzi :)

Gość gość
A ja slyszalam, ze to mezczyzni sa madrzejsi :)