Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo spokojnym typem i widzę że ludzie mnie nie nienawidzą za to

Polecane posty

Gość gość

Czy to jest fair? Ja jestem zawsze spokojny w grupie prawie się nie odzywam staram się być pomocny gdy mnie ktoś poprosi o radę, OK jestem niemiły bo moja mina jest neutralna przez 95% dnia, nie potrafię się śmiać z byle g***a ale czy to jest powód do izolacji i obgadywania dla innych osób?? Gdy się wypowiadam prawie nie ruszam ustami, wygląda to w sposób nienaturalny ale tak się kiedyś nauczyłem jest to moim nawykiem i raczej się już nie odzwyczaję, czasami mam problemy z natężeniem głosu raz mówię bardzo cicho innym razem za głośno, jestem już po 5 latach studiów dziennych na państwowej uczelni z tytułem mgr. inż., zacząłem kolejne. Jestem bardzo nieśmiały z dziewczynami gadam na neutralne tematy, a ze znajomymi i kolegami to najbardziej lubię wyjść na wódkę, ale np. jak jest jakaś impra to bardzo bardzo rzadko mnie zapraszają prawie nigdy (OK może i zamulam bo znam się tylko na sporcie i historii i na Geografii, ale tez czasami chciałbym wyjść tak jak wtedy gdy miałem 18,19,20 lat z kolegami na imprę,) teraz to moja komórka to służy mi tylko do neta. Miałem 2 dziewczyny w życiu, ale oczywiście się zbyt mało angażowałem i zostawiły mnie) Ogólnie mam już na wszystko w******** ale w wkurza mnie że jestem w tak chamski sposób traktowany i izolowany na każdym kroku. Czy ktoś z was ma podobnie jak wygląda sytuacja u was?

Gość gość
co znaczy byc spokojnym?

Gość gość
widocznie nie jestes lubiany, moze jestes nudny, jestes chyba neutralny a ludzi nie ciagnie do takich, twoja komorka nie odzywa sie, ja mam tak samo i wiem ze jestem nudny, nie musz esie nikogo pytac o zdanie, trudno sie zmienic z nudnego w super goscia

Gość gość
jesteś androidem z serii Nexus7 tak jak ja nie masz uczuć a tylko ich implanty nie myśl o tym za wiele bo w końcu ci odbije

Gość gość
A może po prostu Universal Solider?? A i musisz się trochę angażować, żeby zyskać akceptację obojętność powoduje osamotnienie na wszystko

Gość gość
zaangażowanie nie zostało wpisane w firmware i dupa zbita

Gość gość
Ja też odczuwam że ludzie bardzo spokojni są dyskryminowani bardziej niż Murzyni, Żydzi czy nawet jakieś pedalsony

Gość gość
Bardzo spokojnie zachowanie to też uległość na każdym kroku, i nawet 5-latek może taką osobę zrobić w bambuko

Gość gość
g***o prawda z tym bambuko jest wręcz przeciwny normalsi nienawidzą nas bo nie mogą grać na naszych uczuciach i manipulować nami my nie mamy uczuć

Gość gość
przeciwnie syntax error

Gość gość
No no ciekawy temat up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość evil
bo taki jest teraz swiat, jak jestes chamski , wulgarny to Cie lubia i szanują ...dobrych i spokojnych tylko wykorzystuje się ...mam podobnie

Gość gość
tak, ja np taka dupa, zawsze mila dobra bylam dla mezczyzn, wykorzystywali ta dobroc, nie umiem byc inna dlatego jestem sama, dobrze ze mam tu was i mozna pogadac z kims

Gość gość
up