Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Pysia999

obowiązek chrztu

Polecane posty

Gość gość
biedni niech sie za robotę biorą a dzieci głodne niech rodzice karmią ,

Gość gość
Budzet państwa to pieniądze z podatków .Wiekszosc polakow to katolicy .zrozumial ?

Gość gość
Ale nie kazdy głodujacy dzieciak ma rodziców .A ta banda kosciólkowa niech do roboty idzie i zacznie podatki placic a nie zeruje na ludzi ciemnych

Gość gość
bzdury. a kogo to obchodzi oprócz najbliższej rodziny? moja siostra była nieochrzczona, a było to już lata temu i nikt się tym nie interesował, nawet nikt nie wiedział. ja nie chodziłam na religię[lata 90te] i też nikogo to specjalnie nie obchodziło. powiedz, że ci rodzina doopę truje i tyle, bo nie wierzę, że kasjerki w lidlu się dopytują kiedy chrzciny..

Gość gość
nie każdy dizeciak ma rodziców ? ile jest w Polsce sierot biologicznych a ile społecznych ? dlaczego miałabym płacić na czyjeś dzieci a rodzice w tym czasie balują ?

Gość gość
placisz na tylu cwaniaków i darmozjadów , ze ci sie w głowie nie miesci .Nie masz bladego pojecia na co ida podatki .A czepiasz sie głodnych dzieci.Jak chcesz o czyms pisac zorientuj sie w temacie , chciałes/ chciałas blysnac ale ci to nie wyszlo

Gość gość
głodne dizeci maja rodziców i ich obowiązkiem jest zajmowanie się nimi . . Nie widzę potrzeby ,żeby obcy musieli zajmować sie dziećmi , które maja rodziców ale to takie medialne , prawda ? :)

Gość gość
ja nie chodziłam na religię od LO, w kościele nie bywam, 3 mojego rodzeństwa też jest niewierząca, tak samo zona brata i mój facet, moi rodzice nie chodzą do kościoła nawet w święta[chociaż oni akurat się uważają za wierzących:D]- i tak jest nas siedmioro prawowitych katolików rzymskich, które sobie kk zalicza do grona wyznawców tylko dlatego, że jesteśmy ochrzczeni, mimo że 5oro to ateiści, a 2 agnostycy nie uczestniczący w żadnych praktykach religijnych. jakby wprowadzić podatek z wyboru bezpośrednio na kk, to by się okazało ilu jest w rzeczywistości

Gość gość
Banda kościółkowa prowadzi wiele osrodkow dla nie tylko biednych ale i upośledzonych dzieci.takich których nie chca nawet ich rodzice

Gość gość
Tylko jest problem bo nie wszyscy rodzice chca sie zajmowac swoimi dziecmi , a co ten dzieciak jest winien ze ma takich rodziców ?A kazdy musi zjesc , ubrac itp by zyc

Gość gość
No prowadza ale co z tego za darmo myslisz to robia .Dostaja dotacje od Panstwa i twoje podatki na to ,,nasze,,

Gość gość
gość Banda kościółkowa prowadzi wiele osrodkow dla nie tylko biednych ale i upośledzonych dzieci.takich których nie chca nawet ich rodzice xxx ale nie za swoje!!! ciągnie na to z budżetu (pieniędzy podatników!!!) grubą kasę!!!

Gość gość
a jak panstwo z budżetu grubą kasę ciągnie na to by sobie samolotami na ciepłe wyspy latac i oplywac w luksusach za nasza krwawice to Cię nie boli no nie?tylko boli ze kk glodne dzieci nakarmi.ech ta hipokryzja ateistów...

Gość gość
Za swoje za swoje cczyli z podatkow katolikow ktorych jest wiekszosc i z datkow dobrowolnych

Gość gość
No lataja i bawia sie za naszą kase , i własnie to mnie bardziej boli niz datek na dzieci głodujace nawet mające rodziców .W tym problem że ciebie boli najwyrazniej to ze na dzieci to idzie .Bardzo żle to swiadczy o Tobie , mnie bardziej to ze poszło 6 milionów na światynie opatrznosci i konca nie widac pytam sie na ch...j to komu potrzebne .Mało jest kosciołów ?Te pieniadze mozna by było przeznaczyc na inne problemy w kraju , byłby z tego pozytek dla ludzi

Gość gość
Tak naprawde to Owsiak przez 20 lat wiecej pomógł dzieciom w Polsce niz kosciół przez swoje panowanie w naszym kraju !!Tak naprawde jesli chodzi o pomoc biednym , niepełnosprawnym to kosciólek i jego urzednicy sa na ostatnim miejscu :)

Gość gość
Nie mam pojęcia skąd niby ludzie mieliby wiedzieć, czy twoje dziecko jest ochrzczone czy nie. Chyba że twoja rodzina o tym trąbi. Mnie zasadniczo guzik obchodzi co ludzie sądzą o moim postępowaniu.

Gość gość
Pomoc Owsiaka to nie jest nawet 1% tego co robi Kościół .Owszem szumu kolo tego duzo a fakty mówią co innego .i Pomoc Owsiaka jest cenna ale te jego i zony zarobki daja do myślenia .

Gość gość
Co Ty za bzdury piszesz , własnie jest odwrotnie Owsiak ze wszystkiego sie rozlicza a mafia kosciólkowa nie .Widzę że z idiota kosciółkowym nie ma co dyskutować bo ja o chlebie Ty o niebie Dobranoc

Gość gość
Rothbard to jest bog i kto go nie czytal tak naprawde nic o swiecie nie wie. Ale tak czy inaczej polecam poczytac Rothbarda ;)