Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciwa siostra szok

Polecane posty

Gość gość
-------------Chciwa czy nie chciwa, przerażające, jaka ty autorko jesteś skneruska. Siostra nie ma na wyprawkę a ty jej kilku szmat żałujesz, masakra. Nam też się dobrze powodzi i jak się urodziło dziecko siostrze mojego męża to daliśmy im 5 tys na wyprawkę (nie mieliśmy własnych dzieci), żeby sobie kupili co chcą, takie becikowe. Przecież to siostra, najbliższa rodzina, jak można tak żyłować. Powinnaś się cieszyć, że możesz pomóc. Ręce opadają, udław się tymi szmatkami i wanienką, nie chciałabym mieć takiej skneruski w rodzinie. Ale zobaczysz, wszystko do nas wraca i tego ci życzę============ TY SIĘ zdecyduj- dobrą zgrywasz czy suka jestes- dalas 5 tys to sie ciesz jak cie stac, ale nie wszyscy musza zgrywac matki teresy!!!

Gość gość
Ale autorkę właśnie stać, w tym problem. Ale nie da, bo jej szkoda. Co innego, gdyby sama nie miała. I nie zgrywam Matki Teresy, rodzeństwo jest niemal tak samo ważne jak moje dzieci. Kocham swojego brata, kocham swojego syna i chyba zrozumiałe, że skoro dla dziecka chcę dobrze, to dla rodzeństwa też. I mąż też ma prawo do tego, żeby kochać swoją siostrę i jej pomóc. Matką Teresą to może bym była, jakbym obce osoby wspomagała, ale to przecież NAJBLIŻSZA rodzina. A suką może i jestem, ale to przy innych okazjach.