Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

pomocyyyyyyyyyyyyy

Polecane posty

Gość gość

pomocy co dobrego na zaparcia w ciazy jestem dopiero w 8 tygodniu a mam juz takie problemy

Gość czarna8282
Są specjalne syropy dla kobiet w ciąży na zaparcia, w każdej aptece i myśle ze bez recepty:D Dużo pij i jedz zdrowo to powinno sie poprawić, choć ja całą ciąże miałam zaparcia :(

Gość gość
jem duzo jogurtów z zaiarnami razowe pieczywo owoce warzywa i nic ;((((((nigdy nie mialam z tym problemu dopiero jak zaszlam w ciaze.mecze sie tylko i nic nie pomaga:-((((

Gość gość
suszone sliwki

Gość gość
w aptece sprzedają czopki glicerynowe ale zapytaj lekarza czy możesz je stosować

Gość gość
1 - do sklepu po śliwki suszone 2 - wrzucić wieczorem 5 śliwek na pół szklanki wody 3 - rano zjeść śliwki i wypić kompot na czczo, czekać

Gość gość
spróbuje z tymi sliwkami.z czopkami z syropami z apteki na razie sie wstrzymam.zjadłam przed chwila cały kubek jogurtu naturalnego moze cos ruszy.

Gość heniutaa od bola
kochanie: zjedz kilka kiszonych i zapij porzadna porcja maslanki. Tylko papieru miej w zapasie :-D

Gość gość
Też podbijam porady z suszonymi śliwkami, ewentualnie nektar ze suszonych śliwek.

Gość gość
heniutaa od bola ha..ha..ha... Podałaś dziewczynie radę na rewolucję, a ona tylko chce się normalnie wypróżnić :-)

Gość gość
to z śliwkami suszonymi to dobry patent też stosowałam mi go polecił lekarz w Niemczech,stosowałam codziennie,ale na całą szklankę wody 7 śliwek moczyło się przez noc zjadłam je rano wypiłam,a co ważne nie robi z tyłka karabinu maszynowego,tym sposobem pierwszego zatwardzenia było trudno się :) pozbyć wiadomo:) zapieczone i ubite:),lecz po sukcesie codzienny kompcik zapobiegał następnym. Jak mocno już boli to kup w aptece małą lewatywę,ble,ale jakoś się ratować trzeba;)