Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Czatkaa

Chodakowska SKALPEL

Polecane posty

Ktoś może ćwiczył? U kogo widać znaczne efekty? Nie chodzi mi o schudnięcie, ale o wyrzeźbienie brzucha i najwyżej pozbycie się cellulitu na pośladkach. Wystarczą same ćwiczenia przez miesiąc np. 3 razy w tygodniu bez jakiejś konkretnej diety?

Gość heniutaa od bola
tak wystarcza, pod warunkiem ze ruszysz doope, samo sie nie schudnie, badz pewna na 200% :-P

heeee właśnie już drugi dzień ćwiczyłam. Tylko ja nie chce schudnąć a nabrać rzeźby :P Ty ćwiczyłaś?

Gość odpocznijmy
ja cwiczylam przez caly maj i czerwiec efekty byly rewelacyjne :) nie byłam otyła, raczej "normalna". warto się tyle wypocic i to przebolec, czasami już nie mogłam ale nie odpuszczalam. mięśnie się pięknie zarysowywują i spadają cm tłuszczu tam gdzie go za dużo ;) wszyscy chwalili sylwetke. potem nie cwiczylam przez cale wakacje i niestety przez swoje zaniedbania troche mi przybyło tu i ówdzie, ale od jakiegos tygodnia znow cwicze codziennie. ja polecam

Gość gość
czy moje tluste lydki wyszczuplalyby od tych cw? nie moge sobie z nimi poradzic

Gość gość
tłusciochy sie w ogole nie przejmują sytuacją kraju, tego co sie dzieje na Ukrainie czy chocby olimpiadą, nic tylko jedzneie cieżarowek jedzenia i udawanie ćwiczeń

Gość gość
a co mi da przejmowanie sie twoja ukraina co?

Gość heniutaa od bola
ja cwiczylam turbo, efekty byly, cialo stawalo sie zbite i sprezyste, niestety zarzucilam, za malo sily i wiary w siebie. teraz bede cwiczyc lzejsze cwiczenia. Skalpel jest fajny ale strasznie mnie nudzi :-p teraz sie zasadzam na fitness blender.

Właśnie ja zamierzam ćwiczyć skalpel dla wyrzeźbienia brzucha szczególnie i na pozbycie się cellulitu na pośladkach :( Już dwa treningi mam za sobą powiem szczerze że ciężko jest nie dawałam rady wszystkich ćwiczeń zrobić jak Ewa tylko robiłam częstsze przerwy nie których ćwiczeń to w ogóle do końca nie robiłam maskara jakaś. Ale to może dlatego że to początek ;) odpocznijmy a czy stosowałaś do tego jakąś specjalną dietę? Nie wystarczył miesiąc ćwiczeń? Po ile dni tygodniowo ćwiczyłaś?

prawictwo pospolite128 haha :D to zapodaj jakieś ćwiczenia :)

A mi nie chodzi żeby mieć taką figurę jak Ewa tylko żeby wyrzeźbić swój brzuch lekko :P