Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

podpaski

Polecane posty

Gość gość

powiedzcie co mam zrobić jak jestem u kogoś zmieniam podpaskę i w toalecie nie ma kosza na smieci,mam z nią leciec miedzy goscmi do kuchni bo tam przewaznie jest kosz zeby ja wyzucić?

Gość gość
:D najlepiej połozyc na stole ! TAK - idzie się tam kaj jest kosz i się wyrzuca

Gość Malinka123456789
ludzie to idioci.....nie stac ich do k***y nędzy na kosz na smieci w lazience? kosz w łazience to jak dla mnie podstawa!

Gość blablebluble
znam ten ból, u mojej teściowej nie ma kosza w toalecie. Zmieniasz podpaskę - nie masz gdzie wyrzucić, zmywasz makijaż - wacików też nie wyrzucisz. Strasznie nieporęczne i krępujące maszerować potem z tą podpaską przez dom

Gość Malinka123456789
poza tym jak to wypada wyrzucac smierdzaca podpaske przy gosciach w kuchni? przeciez z takiego kosza w kuchni to pozniej smierdzi jakz a kazdym razem ktos go otwiera i cos wyzrzuca......a kosz w kuchni jest czesciej przeciez uzuwany niz ten w lazience. ludzie! do c***a postawcie kosz na smieci w lazience. Ja kurat nie mam tego problemu z podpaską bo uzywam tamponów, a nawet jesli nie ma kosza w łazience, to wtedy taki tampon wp*****lam do kibla, wiem ze sie moze zapchac, no ale coz trudno, najwyzej dostana za swoje (za to ze mi kosza w lazience nie dali) przeciez nie bede z********ala z tym tamponem przy ludziach do kosza w innej czesci mieszkania.....a tak to plum....spuszczam wode i po kłopocie :)

Gość gość
a ja mam kosz w łazience , mam też bidet , która chce niech się podmywa , ręczniki papierowe też są :p

Gość gość
trzeba być idiotką żeby do kibla rzucać tampony , fleja fe :o

Gość bobooooo
hehe mnie tez to wkurza.np.u mojej babci nie ma kosz w lazience i musze isc do kuchni ale to jest rodzina wiec jakos sie nie przejmuje niczym.zawijam w papier i normalnie wyrzucam.gorzej wlasnie gdzies u znajomych,czy w gosciach:P niby normalna rzecz ale troche to krepujace.no a z drugiej strony nikogo nie powinno interesowac co ja tam do kosza wrzucam.

Gość gość
kosz w klopie to dopiero patola, spośród znajomych u których bywam tylko u jednego jest i wiecznie niedomknięty, przez co goście są epatowani widokiem sterty zakrwawionych podpasek i tamponów. U mnie w domu baby zawijają to w gazetę, żeby nie obrzydzać ludzi i do śmietnika. A jak jakiejś z gości nie pasuje to niech ładuje sobie do torebki a później wyrzuca.

Gość bobooooo
bo to powinno sie zawijac w papier toaletowy :P a nie tak rzucac na widoku zeby wszyscy musieli ogladac.

Gość gość
popieram post wyżej, śmierdzące p***y niemyte zjadajcie podpaski

Gość Malinka123456789
wiadomo ze sie w papier zawija, ale mimo to jest to dosc krepujace.....bo przeciez i tak wszyscy wiedza ze to tampon lub podpaska.....

Gość gośćany
haha gorzej jakby tanpon z ppwfotem wyplynal a nie poszedl w kanaly. jaja hehe. ja nie mam kosza w lazience bo i po co jak jestem ja sama kobieta w.domu

Gość Malinka123456789
fleja bo wrzucam tampon do klopa? no sorrry, ale skoro nie ma kosza to co mam go zostawic koło kibla? tak byloby lepei, niech sobie p[ostawia kosz i bedzie po klopocie, a tak to beda mieli kibel zapchany i ch*j! ich problem.....apropo zapytania po co kosz w lazience i ze jest on niedomkniety i ludzie widza zakrwawione tampony..... kosz ma od tego klape zeby go zamykac i nikt nic nie widzi idioto, a skoro ktos jest tak malo inteligentny ze go nie domyka, no to juz jego problem....

Gość gość
jesteście obleśne , raz jadąc w daleką trasę , coś capiło w busie , kierowca się zatrzymał i przeszukiwał auto i co znalazł ? tampon k***a zużyty wj***** między siedzenia !!!!!

Gość gośćany
zawsze mozna kupic sobie woreczki zapachowr jak na pampersy dla dzieci np paklanki. mialam na pampersy i wkladsc doworeczka i do torebki a potem sru do kosxa po wyjsciu z gosciny

Gość gość
Boze ,ale problem.Ja biore zawsze plecaczek z soba,przeciez nikogo nie obchodzi po co,wyciagam tampona,zawijam w papier toaletowy i wyrzucam w domu no i po wszystkim.

Gość Malinka123456789
ciekawe jak ta laska zmieniala ten tampon w busie hahahaha? ale idiotka, to juz mogla go w****** przez okno a nie wciskac w siedzenia ;)

Gość gośćany
no super wyobraz sobie taki kosz pelny jak to w toaletach publicznych :/ a ze pewnie i lazienka nieduxa to i cuchnie. ja tam wole zawinac w papier worek i sru. nie ma upchac pod smieci gdzies na dno

Gość Malinka123456789
kosz w lazience oproznia sie codziennie....wtedy nie smierdzi - logiczne

Gość gośćany
malinka tp chociaz tyle :S a tampon w busie ehhhhh :/

Gość gość
Jak ci się coś nie podoba to po co chodzisz w gości do takich osób? Dostosuj się albo noś kosz ze sobą wszędzie najlepiej, jesteś jakaś nawiedzona. Jakby ktoś mi zapchał tym kibel to wziąłbym tą podpaskę czy tampon i wytarł mu w ryja.

Gość gość
a skad bys wiedzial kto ci ten kibel zapchał? hahahah

Gość gość
naprawde myslicie ze nikt wam nie wrzuca tamponow do kibla? zdziwilibyscie sie i to grubo, skoro nie macie tam koszy to tampony na pewno lądują w wc i niejedna Malinka tak robi

Gość gość
tampon to jeszcze nic, w kiblu w knajpie wj***** był pampers :o

Gość gość
kto chodzi do knajpy w pampersie? :)

Gość gość
A mnie jedno zastanawia,dlaczego caly czas slysze,ze podpaski czy tampony musza smierdziec ?Ja sie regularnie myje i jakos nie mam tego problemu,moze ze mna cos nie tak ?:D

Gość gośćany
gosc kazda sie myje podczas tych dni a przynajmniej ja. nie mysl ze tylko Ty sie myjesz bo to niehigienicxnd nawrt nie myc sie ale wszedxid o tym pisze ze krew plus ppwietrze = nieprzyjemny zapach. i tak jest. chocby nie wiem jak sie czesto czlowiek myl to i tak zuzyta podpaska tampon bedzid cuchniec