Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego TVP i TVN są nieobiektywne w sprawie Ukrainy?

Polecane posty

Gość gość

Zwłaszcza TVP - nieprofesjonalizm i brak obiektywizmu aż kipiał w głównym wydaniu wiadomości, Tadla prawie płakała (żałosne). Dlaczego gloryfikuje się i popiera jedyną słuszną stronę, czyli awanturników? Nie wiedzą, do czego dążą i w jakie bagno się pchają. Jeżeli im się uda to będą tego gorzko żałować, tak jak Polska zdewastowana po '89 roku, ze zniszczonym przemysłem i rozkradzionym kapitałem.

Gość fotel
a od kiedy to TVP i TVN są obiektywne w jakiejkolwiek sprawie?

Gość gość
fotel masz rację, ale dzisiaj przeszli samych siebie...żenada...

Gość gość
wyobrażasz sobie ten jazgot olejnik i s-ki jakby ludzie wyszli w proteście przeciw krętactwom pinokia tuska? hehe

Gość gość
hahahah właśnie, wtedy by byli za rządem i siłami porządkowymi. Żałośni hipokryci...

Gość plus dla Wschodu
To jak wg Was powinni się zachować? Ja wg Was powinno wyglądać obiektywne przekazanie wiadomości?

Gość gość
My wychodzimy 11 listopada z flagami narodowymi to w mediach głównego szamba jesteśmy nazywani nacjonalistami i faszystami. Porównajcie sobie narrację tych mediów opisujących banderowców ukraińskich do bojowników o wolność. To jedna mafia komunistyczna i resortowe dzieci.

Gość gość
plus dla Wschodu, masz tak wyprany mózg przez media czy niskie IQ, skoro nie widzisz, że to wszystko na Ukrainie jest grubymi nićmi szyte? Informacja ma być podana rzetelnie i bezstronnie. Właśnie, dlaczego w Polsce w analogicznej sytuacji nazwano by demonstrantów faszystami?

Gość plus dla Wschodu
Mam wyższe IQ od tych wszystkich, którzy uważają, że Janukowycz jest superprezydentem(ciekawe co mówilibyście, gdyby ktoś z waszej rodziny lub przyjaciół zginął przez jego rozkaz zabijania obywateli), milicja z Berkutu to pokrzywdzeni ludzie, bo woleliby siedzieć teraz z rodziną niż walczyć(to niech do cholery jasnej przejdą na stronę Majdanu, a walka szybko się skończy), a protestujący to podli banderowcy/faszyści/antypolsko nastawieni ludzie(bronią się przed milicją, antypolsko nastawieni nie są, nawet nie wiedzą czym zajmowała się UPA). Znam Ukraińców, którzy albo mieszkają na Ukrainie(i mam z nimi kontakt) albo mieszkają w Polsce i kontaktują się ze swoją rodziną z Ukrainy i mówią, że polskie media obiektywnie podają sytuację, tylko że w łagodniejszej wersji, bo nie przedstawiają pełnego okrucieństwa władz.

Gość gość
plus ręce opadają... jesteś zaślepiona przez media, bezkrytycznie podchodzisz do tego co bełkoczą. Ci ludzie dążą do upadku swojego państwa. Podżegacze już zacierają ręce na myśl o zniszczeniu kolejnej gospodarki i upodleniu milionów ludzi, zrobienia z nich niewolników. Potem jedynymi w miarę normalnymi i suwerennymi państwami w Europie zostaną Rosja, Szwajcaria i może Białoruś.

Gość Kornelia lekarz
Przynajmniej mają reporterów którzy tam docierają w centrum wydarzeń a Trwam to może sobie co najwyżej od nich posłuchać lub przeczytać na necie

Gość gość
Ukraińcy zrobili rebelię przeciwko demokratycznie wybranym, legalnym wladzom. W kazdym demokratycznym państwie już dawno zostaliby rozpędzeni.

Gość plus dla Wschodu
Idioto, czy Ty doczytałeś do końca moją wypowiedź? Ukraińcy, zarówno mieszkający w Polsce jak i na Ukrainie też są zaślepieni? W żadnym demokratycznym kraju nie zostaliby rozstrzeleni.

Gość Nasturcja 123
Ja sie nie interesuje Ukraina, ale kazdy normalny kraj- szanujacy obywateli rzad, poddałby sie dawno temu do dymisji. Jesli tam jest rozlew krwi, a oni nadal sprawuja władze, to jedyny wniosek jest taki, ze to swinie przy korycie, ktore za wszeldka cene musza przy nim usiedziec, jak niestety było - i jest nadal w POlsce. Zreszta podobno o to tam chodzi, o wybory. Fakt, ze władza stawia takzaciety opór oznacza w 100 % ze sa zbirami a nie władza. Która ma obywateli za g***o

Gość gość
plus to czemu tam nie pojedziesz im pomóc, skoro tak Ci imponuje ta rebelia? W takim razie czy Polska jest normalnym krajem, gdzie jak powtarzam w analogicznej sytuacji protestujący zostaliby nazwani faszystami i zadymiarzami, a najwięcej do powiedzenia na ten temat miałby TVN, Monika Olejnik, Durczok i Lis, a pan Wałęsa opowiadałby się za pałowaniem (i pewnie strzelaniem też)? Szczyt hipokryzji. Poza tym kwestia leczenia demonstrantów w Polsce - ja pytam kto za to zapłaci? Dlaczego Polacy czekają miesiącami na wizytę lekarską, latami na operację, umierają pod szpitalami bo brak ubezpieczenia, a tu taki awanturnik zostanie przywieziony i z marszu przyjęty. No kto do ciężkiej cholery za to płaci?

Nie mogę jechać na Majdan, bo mam swoje obowiązki w Polsce. Wspieram Ukrainę w inny sposób. Nie porównuj proszę przemarszu polskich nacjonalistów(do którego doczepili się prowokatorzy i wywołali zamieszanie) do protestów ukraińskich nacjonalistów. Nasi nie zostali spałowani, torturowani i zabici. Ukraińcami też początkowo nikt się nie przejmował, ale gdy policja brutalnie tłumiła demonstracje(wtedy jeszcze pokojowe) pałując i kopiąc wielokrotnie leżącego już uczestnika protestów, 2 miesiące później zastrzeliła 5 osób, a za miesiąc 75 to chyba co innego? Też uważam, że niesprawiedliwie oceniali manifestantów z 11 listopada, ale to nie znaczy, że o Ukrainie też mają kłamać.

Gość gość
plus dla Wschodu z przykrością, ale wydaje mi się, że kwalifikujesz się do leczenia w oddziale zamkniętym z rozważeniem wykonania lobotomii przedczołowej. Zobaczymy co powiesz, jak po objęciu władzy nacjonaliści wezmą się za odzyskiwanie ziem Chełmskiej i Przemyskiej. A może uważasz, że powinniśmy im zwrócić te ziemie? Nie wiem dlaczego się tak patyczkują z terrorystami i jeszcze nie uruchomili wojska.

Gość gość
No, to kto w końcu finansuje leczenie Ukraińców w Polsce?

Gość gość
No i powinna zarobić ta durna dziennikarka, która prawie w wiadomościach płakała kulke, nikt by się tym tam nie przejął, a ona trzęsie się nad tą dziczą, zero obiektywizmu

Gość gość
Leczenie ukraińców w Polsce finansuje MSWiA... nasze polskie i za pieniądze podatników. W dodatku ukraińcy są leczeni w szpitalu MSWiA, a nasi rodacy czekają miesiącami w kolejkach, umierają niedoczekawszy niezbędnych badań, bo szpital MSWiA nie jest dla nich przeznaczony. Oto sprawiedliwość.

Gość gość
Każde dziecko wie że my nie mamy swoich obiektywnych mediów.

Gość gość
"Nasi nie zostali spałowani, torturowani i zabici." No jeden został bardzo brutalnie skopany i na nieszczęście dla tego policjanta zostało to nagrane. A gdyby tak demonstranci w Polsce zaczęli rzucać butelkami z benzyną to jaka byłaby reakcja? I nie wycieraj sobie gęby Ukrainą, nie było tam żadnego referendum więc nie wiesz czego oni chcą. Na pewno Majdan jest finansowany z Zachodu, na RT ludzie pisali że zadymiarze dostają 100 dolarów dziennie a ich "dowódcy" 1000. Michalkiewicz już dawno temu pisał że poprzednią pomarańczową rewolucję na Ukrainie finansował Soros kwota 20 mln $. A kto finansuje papu tych obecnych bojowników. I dziwne jest że w roli reprezentanta Majdanu występuje Sikorski z niemieckim ministrem. Czyli co. Polska kieruje Majdanem, mamy tam swoich ludzi i wystarczy jedne znak i potulnie pójdą do domów? Sprawa śmierdzi na kilometr ponieważ wszyscy tam jak ognia unikają słowa REFERENDUM a to powinno być podstawą.

Gość fotel
każda awantura którą nachalnie popierał polski rząd i usłużne mu media kończyła się fatalnie dla obywateli tego kraju ,przypomnę te kraje w których miała zapanować demokracja,dobrobyt ,wolność i raj dla wszystkich :irak ,afganistan ,libia,egipt,syria i.t.d. na ukrainie będzie taki sam burdel jak tam tylko bezpośrednio przy naszej granicy.

Gość gość
Bo polskie mendia to dno dna i 300 metrów mułu.