Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak uwolnic sie od bylego

Polecane posty

Gość gość

To sie staje chore on do mnie pisze chodz mu nie odpisuje,pisze mi sms na dobranoc dzien dobry itp, zgodzilam sie na przyjazn ale jednak mnie to przerasta bo caly czas on chce wrocic wiec napisalam dzis ze ma przestac pisac to wtedy o mnie zapomni bo ja chce zeby zapomnial to nie bo nadal pisze dlaczego mam mu to wytlumaczyc bo nie odpusci,wlasnie przed chwila rozmawialismy przez tel strasznie do niego wysapalam ze ma wkoncu zrozumiec i sie ogarnac to w****** mi z tekstem ze najlepiej isc sie zabic i umrzec i sie rozlaczyl..co ja mam zrobic

Gość gość
przestan odpisywac i gadac z nim,

Gość gość
odetnij sie od tego, najlepeij zmien numer, lub po prostu nie reaguj, nie odpisuj, skoro jemu nie wystarcza przyjazn i nie moze tego zrozumiec ze to juz koniec, to lepeij bedzie jak calkowicie zerwiesz z nim kontakt!

Gość gość
hahaaha juz sie zabije kur.... juz juz, oni wszyscy kur... ida sie zabic a za chwile pierd.... nowa dope kur...

Gość gość
nie mozesz brac za niego odpowiedzialnosci, on chce cie wziac na litosc i tyle....inaczej sie od niego nie uwolnisz, rozmawiajac z nim i odbierajac telefony dajesz mu nadzieje,. w jego chorej glowie uroilo sie ze moze do niego wrocisz....

Gość gość
tak akzdy p******i ze idzie sie zabic....jakby mnie tak wklurwial to sama bym mu dala sznurek i powiedzila idz!!!!! od razu dalby ci spokoj, bo nie spodziewalby sie takiej reakcji i wiedzialby ze nic nie wskura takim glupim p********iem. jesli ktos chce sie zabic to zabije sie nie mowiac o tym nikomu, a jesli ktos tak gada to chce zwrocic na siebie uwage, cos osiagnac, wziac cie na litosc!

Gość gość
Tylko jeszcze jest jeden problem chodzimy do tej samej szkoly, ale on sie zachowuje jak chory psychicznie bo w szkole kur tylko czesc nawet nie przychodzi na przerwach bo zawsze z kims siedze a tak to pisze jak idiota. Zlewam go to sapie jeszcze ma czelnosc czemu mu nie odpisuje. Haha teraz napisal ze juz ne bedzie pisal i mi przeszkadzal to po ch*j to napisal teraz!

Gość gość
mi jeden powiedzial kiedys ze jak z nim nie bede to popleni samobojstwo haah teraz cieszy sie dobrym zdrowiem hahahha

Gość gość
jak przypieprzy sie do cibie w szkole to powiedz speiprzaj kur... dziadu albo pierd....l sie albo spierd... wreszcie, daj mi k... spokoj

Gość gość
na nich to poprostu konkrety dzialaja, nic wiecej, przypierd.... z grubej rury gosciowi i odrazu sie odpieprzy wieprz, znzlazl sobie kur... ofiare popapraniec jeden, mam doswiadczenie w tym to c***isze co pomaga, i wierz mi ze zaden nie nie zabije hahaah

Gość gość
To ja wiem ze sie nie zabije k***a to jest taka c***a, tylko jak bylismy jeszcze razem to naprawde byl super chlopakiem a od kad zerwalam to co mu odj***** zachowuje sie jak taki ciec

Gość gość
a czmu z nim zerwalas

Gość gość
zszokowalas go odejsciem to teraz wariuje , to stalking, nekanie

Gość gość
Nie wiem jak to nazwac czy mi sie znudzil czy co wiem co sobie o mnie teraz pomyslicie ale poprostu przestalam go juz kochac,Bo mnie denerwowal swoim zachowaniem nie wazne co zrobil poprostu mnie w*****al, a przede wszystkim zaden chlopak ze mna nie mogl pogadac tym bardziej spojrzec bo od razu sapal a jak dowiedzialam sie od mojego kolegi ze pol chlopakow ma zabronione na mnie patrzec a tym bardziej gadac to myslalam ze zabije gnoja i zerwalam

Gość gość
aha no i dobrze, to niech sie odczepi, zryp go, nakrzycz tak porzadnie skoro nie rozumie na spokojnie

Gość gość
No i sapie i chyba pomoglo wkoncu...nawet o kolezanki byl zazdrosny

Gość gość
miej go w dopie, nie zwracaj uwagi na niego , nie odbieraj tel ignoruj sms, w koncu sie odczepi

Gość gość
Mam nadzieje tylko juz pisze ze placze i dzwoni zeby chociaz sie przyjaznic bo bez mnie sobie nie poradzi

Gość gość
Jeżeli padły takie słowa z jego ust nawet jeżeli to groźba nie wolno sobie tego lekceważyć.. masz jakiś kontakt z rodziną, przyjaciółmi jego? Powiedz żeby mu wbili do głowy,że nie warto się krzywdzić przez drugiego człowieka,żeby kontrolowali jego zachowanie ,ale ty tego nie rób.. lepiej żeby ciebie nie widywał .. nie odpisuj ani nie odbieraj,bo nigdy się od niego nie uwolnisz.