Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ukraina to kolejny temat zastępczy

Polecane posty

Gość gość

Mogliby zająć się polskimi problemami

Gość plus dla Wschodu
Jeszcze mi powiedz, że to polscy politycy kazali Berkutowi strzelać do obywateli, by tylko nasze media nie poruszyły tematów ważnych dla Polski.

Gość gość
Też mi się wydaję, że te zamieszki wywołali agenci tuska żeby odwrócić uwagę Polaków od przekrętów i szkodliwych ustaw które cały czas przepychają. :classic_cool:

Gość gość
Też się zgadzam. Choćby to, że chcą przyjmować do polskich szpitali Ukraińców, a Polakom płacącym ZUS/NFZ mówią otwarcie: zapraszamy na wizytę/operację w 2017.

Gość plus dla Wschodu
Czy Was porąbało? To była ironia z mojej strony. Pomagają Ukraińcom, którzy mogą stracić życie, nam w takich wypadkach też nie każą czekać do 2017. Nasi sąsiedzi nie mogą liczyć na swoją służbę zdrowia, bo w szpitalach nie czują się bezpiecznie. Jedna osoba już w taki sposób zginęło-pozostała porwana ze szpitala, skatowana i porzucona w lesie.

Gość gość
jak się nie chce w łeb oberwać to się siedzi w domu ci awanturnicy na majdanie widocznie chcą dostać w łeb skoro się tam garną

Jesteście po prostu beznadziejni. Was na prawdę nie interesuje to co dzieje się za waszą sąsiadującą granicą. Czy jakiś desperat upolityczniony kafeteryjnie tylko próbuje wypeniać swoje patriotyczne coś, tam słyszałem kiedyś na historii o walkach o wolność i niepodległość.

Gość gość
Mnie interesuje tylko to, żeby maksymalniwe uszczelnic wschodnia granicę, żeby bydło z Ukrainy nie przedostało się na terytorium Polski. A lewackie akcje typu światełko dla UPAiny mam w d***e. czy wy tego nie rozumiecie, że Ci co teraz walczą z władzami Ukrainy, za jakiś czas będą chceili walczyć z Polakami (tak, to nie walczą, zwolennicy eurointegracji tylko skrajnie faszystowskie bojówki, dla których następnym celem po przejęciu władzy w państwie jest przejęcie polskich wschodnich ziem Hrubieszów, Przemyśl i te regiony).

Gość plus dla Wschodu
Jak widać ludzie z niebieskimi nickami mają więcej oleju w głowie, ale myślę, że większość pomarańczy po prostu nie chce pisać takich rzeczy ze swojego konta, a z pomarańczowego pisze ile wlezie i odreagowuje swoje frustracje z całego dnia, jeżdżąc po biednych Ukraińcach. Ci, co walczą na Majdanie z władzą, nie są antypolscy. Nikt nam nie chce odebrać Przemyśla, to była manipulacja wywiadem, a Prawy Sektor wcale nie ma takich poglądów.

O masz z****** historyku- śni ci się kolejny rozbiór Polski. Stresuj się dalej, bo jak byłbyś na miejscu tamtych walczących ludzi to nasrał byś w gacie i płakał byś do mamusi , że ci kafeterię odcięli.

Gość gość
Lepiej by się zastanowili jak zmniejszyć bezrobocie w Polsce.

Gość Tchomaszzz Warwuszko
"Lepiej by się zastanowili jak zmniejszyć bezrobocie w Polsce." No przecież się zastanowili. Jak jeden UPOwiec którego ściągną do POlski zabije 3 bezrobotnych to bezrovicie zmniejszy się 3-krotnie

Gość gość
Zadyma jak zadyma:-P w walce o wolny, ukochany kraj. Ale zadyma o lasy rozpoczęła się w styczniu, i Trynkiewicz dzięki mediom wyskoczył jak wymarzona przykrywka dla ustawy, która przeszła bez echa odnosnie wkroczenia obcych sił na wypadek rozruchów w Polsce. Aby teraz sprowokować, dodam, że Niemcy to, także obca siła. Mimo, że po sąsiedzku. Pieniądze przesłane niedawno z filarów do ZUS... są na obcym koncie w innym kraju, aby ominąć podatek Belki? Czy??? I wiele innych powodów wygłaszane przez media na , które zwracamy uwagę, a nie wiemy co szykuje dla nas SB. Ups:-P przepraszam, PO. Oczywiscie. ;-) Nie wspomnę o premiach... Te, plus dla wschodu? Czytaj więcej lub zrób sobie przerwę w urojeniu alkoholowym. Kafeteriusze, co z tą Polska?

Gość gość
A jak ma być jak wybieramy nieustannie tych samych bez względu na partie?