Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

W Polsce będzie wojna jak na Ukrainie

Polecane posty

Gość gość

boje się

Gość gość
A dzisiaj właśnie zastanawiałem się kiedy to nastąpi, bo prędzej czy później będzie, jak tak dalej w kraju będzie.

Gość gość
w kraju jest ok nie ma żadnej szansy na wojnę.

Gość biZ0n
już zbieram swoją kuupę do składu amunicji ale nadal nie wiem, w kogo rzucać kuupą ?

Gość gość
tak się boje 😭

Gość gość
tej kupy? spokojnie. on ma sraczke to przecieknie mu przez palce

Gość gość
dużo nasrałeś ?

Gość gość
Ta, jak w kraju jest ok, to ja jestem ksionc :D Nie jest ok, a cały czas coraz gorzej. W żadnym kraju cywilizowanym (np. zachodnim) emeryci nie chodzą po śmietnikach. To tylko jedna kwestia, a wymieniać można w zasadzie bez końca.

Gość gość
nie wiem jak Wam ale mi żyje się super i oby tak dalej

Gość Haneczkaaaa
23:31 do : gość " w kraju jest ok nie ma żadnej szansy na wojnę. " Dzisiaj nie ma pryma arylis, a Ty sobie żartujesz . Po co ?

Gość gość
będzie jeszcze gorzej gdy Ukraincy zjadą do Polski ja ich tu nie chcę

Gość gość
Tu nie chodzi o to jak się żyje nielicznym, ale jak się żyje większości. Ja nie narzekam, ale nie znaczy to, że w kraju jest dobrze.

Gość gość
hehehe, tu nie chodzi o emerytów, bo oni raczej żwawo nie ruszą na barykady gorzej jak młodzi co stanu wojennego nie pamiętają rusza na elyty pookrągłostołowe za ten raj co młodym zgotowały, dlatego tak się boja ruchu narodowego a jesli chodzi o konflkt domowy, to wzystko zalezy od państw zewnętrznych jesli będzie to w jakis sposób opłacalne to tu rozniecą pożar, jest wiele pól konfliktu a i sama mentalność polaków

Gość gość
jest bardzo dobrze proszę o jeden negatyw życia w Polsce no poza nierobami i nieudacznikami szlochającymi non stop

Gość gość
Nie chcę żeby Ukraińcy przybywali do Polski won

Gość gość
Jeden z negatywów... ciężko chore lub umierające dzieci, którym NFZ (państwo) nie refunduje leków, które w krajach zachodnich są refundowane normalnie, emeryci którzy całe życie pracowali, a dziś dostają kilkaset złotych emerytury i grzebią po śmietnikach za puszkami (porządni emeryci, nie żule), brak perspektyw na to, aby młodzi ludzie kiedykolwiek dorobili się jakiejkolwiek emerytury. Przecież można referat napisać o tym, co w kraju jest do bani.

Gość gość
trzeba będzie Ukraińców leczyć

Gość gość
No, a nasze dzieci będą umierać, bo państwo ma w nosie refundowanie niezbędnego leczenia ciężko chorych dzieci, a rodzice żebrają, aby przekazywać 1% podatku czy o parę złociszy darowizny, żeby dzieci leczyć. To jest obciach.

Gość gość
owsiak będzie sponsorował

Gość Haneczkaaaa
Do gość 23:20 Wojna nastąpi wtedy kiedy naród będzie głodny. Głód spowoduje wyjście Polakó na ulice miast i krwawą rzeź

Gość gość
Jasne, dwa czy trzy sprzęty kupione przez Owsiaka to jak kropla w morzu potrzeb. Owsiak nie zapłaci za przeszczep płuc kilkaset tysięcy euro dziecku choremu na mukowiscydozę na przykład. Długo by tu gadać. Po prostu sytuacja w kraju już jest żenująca i nie zapowidada się aby lepiej było.

Gość gość
Chłopi i Chłopki Czas zacząć pospolite ruszenie

Gość gość
Wszystko w swoim czasie. Tak jak kiedyś Polska zapoczątkowała upadek komunizmu we wschodniej Europie (Polska w 1990, ZSRR rozpadło się w 1991 i Czechy rozdzieliły się ze Słowacją w 1993, itd), tak wiosna arabska miała swój początek w Tunezji i w ciągu paru lat poszło na większość krajów arabskich. Tak teraz zaczyna się od Ukrainy... Ludzie mają dość i nie tylko na Ukrainie, w Polsce na razie spokój, ale nastrój społeczny nienajweselszy.

Gość gość
No i w końcu dojdzie do rozp*erduchy, jak nasze władze państwowe nadal będą się tak "martwić" o obywateli jak do tej pory.