Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a wiecie co Ukraińce nam robili w latach 40

Polecane posty

Gość gość

?wisi mi ze cierpią

Gość gość
To powinnismy nienawidzić Szwedów za potop,Niemców za holokaust .... To sa juz inni ludzie ,nie przesadzajmy .....Giną mlodzi ludzi ,czyjś syn ,wnuk ,mąz ...straszne:-(

Gość gość
nie to nie to samo, bo potop był bardzooo dawno, to zupełnie inni ludzie, Niemcy tez się zmienili zobacz dają nam pracę itp. są porządnymi ludźmi, a Ukraińcy to dzicz! teraz mogą nam sie podlizywac, bo mamy kase ale potem nas wyrżną bez litości bo taka ich mentalnosc, znam troche ukraincow niestety mezczyzni butni i skorzy do alkhoolu oraz bitki, kobiety do szachrajstw i prostytuowania sie, dziwie sie, dlaczego nie są tak krótko trzymani jak Białorusini

Gość biZ0n
WOŁYŃ!! pamiętamy!! do Polski wam wejść nie damy a kobiety wam wyroochamy

Gość gość
Ruch/ali nasze POLKI!!!

Gość gość
Czy Wy jesteście niewierzący? Jezus nauczał wybaczać i kochać, to właśnie urazy i nienawiść wywołuje największe dramaty, przemoc i cierpienie. Jeśli na świecie ma być lepiej, to tylko drogą dobra i miłości. Nie chodzi o to, żeby zapomnieć te wszystkie tragedie, bo trzeba uszanować, ale nie rozdrapywać i nie nienawidzić w nieskończoność, Polacy nikogo nie zabijali?

Gość gość
mnie może nie wisi ,że cierpią ,ale szczerze wolałabym żeby nie wchodzili do UE. Niech sobie rządzą sami. nie chciałabym żeby masa Ukrainców napływała do Europy w tym Polski

Gość gość
Po tej sieczce jaka jest teraz u nich, szybko nie wejdą do unii.

Gość gość
A to takie ch**e polaków mordowali w latach 40 k****a już mi ich nie żal niech się wszyscy tam wytłuką :)

Gość gość
Jezu, po jaką cholerę oni chcą do tej durnej UE?! Bo m.in. o to im się rozchodzi

Gość gość
09:11- no oby... bo znałam kilku Ukrainców i szczerze nie chciałabym mieć z nimi styczności na codzien . lubia sobie wypić , codziennie imprezki, byli najgłośniej ze wszystkich nie jestem jakąś sztywniara bo tez czasem lubie poinprezować,ale to co oni wyprawiali w akademikach typu rzyganie przez okno czy wyrzucanie przez nie tv,albo tak to przynajmniej wyglądało na studiach. jak była jakas rozróba w akademiku to wiadomo już było ,że to oni :O

Gość gość
tylko,że Niemcy wyrazili skruchę i przeprosili oraz wypłacali odszkodowania a ukraince hołdują mordercom!!

Gość gość
Ukraińcy hołdują UPA nie za to, że mordowała Polaków, ale za obronę ojczyzny. Takie rzeczy im się wmawia, to oni w to wierzą. I nie uwierzą Polakom, tak samo jak my nie chcemy wierzyć w kolonizowanie ich ziem, a morderstwa AK nazywamy ''tylko odwetem''. Myślę, że powinniśmy zostawić za sobą przeszłości, dać sobie nawzajem szansę i spróbować się zaprzyjaźnić. Polska i Ukraina razem mogą wiele.

Gość gość
PODżegacz z ukrainy na forum, achrtung achtung

Gość gość
Polacy, psy ogrodnika ze sklerozą. Zapomnieli już jak sami wpierdzielali tyłlki do UE. Wstyd.

Gość PRZEMYSŁAW 23 LATA
up

Gość gość
oby Rosjanie im dali popalić

Gość gość
I już nie mają Krymu :D i dobrze :)

Gość gość
Oj, ludzie, jak łatwo daliście się zmanipulować proputinowskiej propagandzie. Im byłoby na rękę, gdyby Polacy zaczęli nienawidzić Ukraińców i przestali im pomagać. Po co znowu ktoś przypomina o Wołyniu? Latem media tak o nim trąbiły, że na pewno wszyscy Polacy o tym wiedzą, ale w obliczu cierpienia zapominają o tym i pomagają. Sąsiedzi często mają różne relacje, o co nietrudno biorąc pod uwagę setki lat. Kiedyś nasze stosunki były złe, teraz sa znacznie lepsze, a nawet przyjacielskie. Znam Ukraińców i mogę to potwierdzić. To media i politycy próbują nam udowodnić, że są oni antypolscy, a tacy nie są.