Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chciałabym byc w ciazy

Polecane posty

Gość gość

od krotkiego czasu staramy sie z partnerem o dziecko, bylo kilka razy do konca. wczoraj powinnam dostac okres, ktory sie nie pojawil (mam nieregularny :/ ) . Ale strasznie bolą mnie sutki, jak nigdy i to miejsce na piersiach pod pachami, wysypalo mnie pryszczami (zazwyczaj na okres wyskakiwal mi jeden, dwa, teraz pojawily sie na szyji, dekolcie) , boli mnie podbrzusze przy dotykaniu.. Zazwyczaj jest tak, że jak bardzo pragnie się dziecka to o nie trudno :( Boję się, że będzie tak i w naszym przypadku. Robiłam test, ale kilka dni po ewentualnym zaplodnieniu (za wczesnie) wyszedl negatywny. Jutro polecę po następny. Mam nadzieję, że ujrzę wymarzone dwie kreseczki. Trzymajcie kciuki!

Gość gość
nie wiem tylko jak rozumieć objawy...niby przedmiesiączkowe a jednak czuje sie inaczej niż zazwyczaj przed @

Gość nskd
trzymamy wiec kciuki, daj znac jak poszedl test!

Gość gość
Przebadaj się jutro albo jeszcze lepiej wytrzymaj i np. za 3-4 dni:) Ja robiłam za wcześnie testy (dzień w dzień przez tydzień) i dopiero dwa ostatnie pokazały drugą kreskę. Ależ byłam wtedy napalona. Tobie radzę: poczekaj.

Gość gość
kolejny umyslowy rynsztok, baba chce dziecko a pisze jak jakas gowniara, co to jest @ ??! Wstydzisz sie napisac okres, miesiaczka? Do tego wmawia sobie kolejne objawy, co za dzieciarnia uwazaj jutro poczujesz kopniecia w brzuchu

Gość gosc2005
Musisz wyluzowac, bo zwariujesz! Nie mysl o objawach juz kilka dni po seksie. Jak zajdziesz w ciaze, to sie dowiesz na pewno! Zycze powodzenia:)

Gość gość
minelo juz wiecej niz kilka dni, a pani wredna wyżej - życzę Ci, żebyś Ty też kiedyś tak bardzo pragnęła dziecka, że każdy jeden objaw będzie "napewno tym prawdziwym"

Gość gość
a ty zyczaca lepiej to cofnij jezeli chcesz bachora wredna suko. Jeszcze sie nie nauczylas, ze to czego zyczysz innym wroci ze zdwojona sila?? hahaha takze suko szukaj sobie tego dugiego paska. I naucz sie nazywac okres a w d**e wsadz znaczki dla przedszkolakow