Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy satanisci moga zniszczyc czlowieka

Polecane posty

no robią tak by zniszczyć tą osobę czyli zaczyna głupieć i może trafić do psychiatryka druga opcja to może mieć tyle ran co Pan Jezus

czyli 5 albo może wpaść pod auto i umrzeć i pisał że nikt nienawidzi słabych psychicznie i że takie osoby powinny nie istnieć...

Dlatego nie radzę się w to wciągnąć ani nie radzę też czytać... Lepiej wierzyć w Boga, który jest sprawiedliwy i kocha każdego!! I nie życzy nikomu krzywdy... ja po tych koszmarach modliłam się do Św Maryi jest tak dobra że złe duchy się jej boją bardzo... Dlatego nie radzę słuchać czasami ciekawości a rozumu dla świętego spokoju no chyba że marzy wam się paraliż senny ;) wesołych świąt i z Bogiem!!

Gość gość
Mysia-fajnie,ze cos jeszcze napisalas.Ja sobie wlasnie narobilam klopotow,bo zaczelam wchodzic w takie rzeczy..interesowac sie nimi...tylko czlowiek czesto dopiero wtedy sie opamietuje,jak stanie sie cos zlego..niestety :(

gość 23:42 24.12.2014 Co zrobiłaś? Czy też się zainteresowałaś? Ja zaczęłam myśleć a może mojego chłopaka zaczaruję żeby mnie bardziej kochał.. ja dużo myślę i tak z ciekawości tak z 4 dni mi minęły zanim się opamiętałam ;) zrozumiałam że Harry Potter to wymyślona fikcja i nie ma takich rzeczy jak czary chociaz mam ponad 23 lata ;p

Gość Biskup z opactwa Boga
Oczywiście że mogą i to bardzo dla przestrogi możesz poczytać o tym w książce pt.,,Pamiętnik Łukasza.. ale lepiej skłaniaj się ku dobru i nigdy nie wchodż w coś takiego .Jak zadrzeszm ze złe to się nie odczepi a po co póżniej latać do ks. egzorcysty .

Gość gość
kafe może zniszczyć człowieka który poczyta te absurdalne bzdury

Gość gość
up

Gość gość
upup

Gość gość
up

Gość gość
upup

Ja mialam paraliz senny. Stal ktos blisko mnie tuz za moja glowa i mialam przystawiona bron do skroni, nie moglam wydusic z siebie slowa ani sie poruszyc a chcialam wolac o pomoc. Sen byl taki jakby byl jawa i jak sie obudzilam bylam b wystraszona.

Gość gość
up

Gość gość
Up

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
Noszą glany, mają kontakty z dilerami i mataczy z władzami lub wymiarze sprawiedliwości. Udają porządnych gdy się ich widzi gdy o tym wiedzą