Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy myślicie że zaraz ukraina wejdzie do unii

Polecane posty

Gość gość

po tych porozumieniach wczoraj powstanie nowy rząd i np w przyszłym roku już beda w unii?

Gość gość
Nie wejdą do unii po takich rozr****ch. Teraz spokojnie poczekać musieliby ładnych kilka lat, żeby wejść. Nowy rząd musiałby się sprawdzić, itd. Nie ma szans na wejście w najbliższych kilku latach.

Gość gość
byłem tam kiedyś ze znajomymi na wakacjach, wydaliśmy grosze, wakacje super :) tylko ta ich bieda była straszna, np. akcja podchodzi do mnie ładna dziewczyna i proponuje seks za wiele to nie chciała... oczywiście się nie zgodziłem bo miałem kogoś więc z nią porozmawiałem (dobrze znała angielski) i wyszło że nie ma kasy, mieszka w jakiejś norze ma chłopaka i on ją do tego zaczął namawiać... masakra

Gość gość
może kiedyś wejdzie ,ale chyba nie prędko

Gość gość
przecierz nikt im nie proponował wejścia do unii, to była proponowana umowa stowarzyszeniowa, taka kurtuazyjna grzecznościowa nic nie znacząca. po prostu "może za kilkanaście lat". tyle im proponowano plus kredyt w mfw na wysoki procent. a ci dymu narobili bo prezydent odrzucił wejście do unii. żadnego wejścia nikt im nie proponował a janukowycz nie podpisał o ten kredyt. naprawdę barany. teraz jak za25 lat będą modli do unii wejść to będzie cud.

Gość gość
Oni chyba myślą,że w unii to będzie im ach i och, tylko nie widzą chyba, że ten żałosny wymysł pt. unia się sypie

Gość gość
W tej umowie stowarzyszeniowej nie chodziło w ogóle o przystąpienie Ukrainy do unii, ale obejmowało głównie porozumienie o wolnym handlu z unią europejską. Janukowycz nie podpisał umowy stowarzyszeniowej, twierdząc, że Ukraina ma za duże problemy finansowe, ale tym samym odebrał możliwość rozwoju gospodarczego. O to dokładnie chodziło i ludzie się wpienili i wylegli na ulice, i tyle.