Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenaa

kobiety, znacie jakiegos fajnego , wolnego faceta dla mnie?

Polecane posty

Gość malenaa

nie ufam swoim wyborom. Nie zniose znow tego udawania przez rok dwa kogos dobrego a pozniej wylazenia szydla z worka. Moze macie jakiegos brata, kolege itd ale niech to bedzie osoba dobrze znana i najlepiej zeby pochodzila ze zdrowej rodziny, tzn nie z tych patologii gdzie matki sa sluzacymi lub gorzej. wiek 36-43, szczuply

Gość gość
oferuję siebie

Gość malenaa
ok, w takim razie prosze napisz o sobie i atmosferze domu w ktorym wyrosles

Gość malenaa
zawsze mozna sie nie wiazac, znalezc kogos do lozka i skupic sie na przyjazniach.. tez wyjscie

Gość gość
znam młodszego 23 lata, fajny wolny, kulturalny, bez nałogów, bez kryminalnej przeszłości, szczupły, ale pewnie i tak odpadłby bo jeszcze nie miał dziewczyny.

Gość gość
W większości domow matki są służącymi, co nie zmienia faktu, że spotykałam facetów z takich domów i gotowali mi obiadki np ;) Nie ma reguły. Swoją drogą dobry wątek, szkoda że swatki są na wymarciu.

Gość malenaa
swatki, zapraszam 23 latek to bez sensu, chyba sam/a rozumiesz

Gość malenaa
przeraza mnie to ,ze obraz zwiazku wyniesiony z domu mamy tak silnie wprasowany w podswiadomosc i potem ciezko jest to zmienic. Bylam u psycholog na rozmowie i ona tlumaczyla mi ,ze za nasze postepowanie jest w 95 % kierowane podswiadomoscia. Bylam w kilku zwiazkach i zawsze jak chcialam je zakonczyc to partnerzy zalkinali sie ze juz nie beda sie awanturowac, klocic. I nie chodzi tu o przemoc, tylko o takie klocenie sie dla klotni, zeby poczuc to napiecie, ten dramat, ta adrenaline. Widocznie tak bylo u nich w domu i ta sytuacja im dom przypomina. Ja chce spokoju i szczescia, dosyc mam walki.

Gość gość
to już wiadomo czemu ułożeni faceci nie mają takiego brania jak dranie

Gość gość
Swatek wezme ciebie na okres probny. Moze cos znajdziemy odpowiedniego. :)

Gość gość
taa jeszcze szukaj w necie ,na pewno się nie przejedziesz ;d

Gość gość
autorko a skąd jesteś?

Gość malenaa
jestem z trojmiasta swatka wciaz poszukiwana

Gość malenaa
moj tez mi robil kolacyjki jak po pracy zmeczona bylam, a teraz co.. wkurza sie jak kolacja nie gotowa, pomimo tego ,ze nie mowi dokladnie o ktorej wroci , a ja chocby sie walilo i palilo zawsze robie , to chore, nie mam prawa 1 raz w mcu zle sie poczuc ( to jest tak, oficjalnie niby moge, ale mina mowi co innego) , jak jestem chora to patrzy na mnie jak na oszuske...zenada Jak jakis durny obowiazek domowy przeocze to okazuje mi brak szacunku bo przeciez ,,pani domu,, to musi byc ideal 100%

Gość gość
ja jestem wolny ale trójmiasto odpada :/

Gość gość
trojmiasto, ja mam 41 lat, wolny, ustatkowany, samodzielny. I na pewno nie maminsynek. Ale ... jedna wada. Temperament bardzo duży. Zniesiesz to ? dużo seksu mi trzeba.

Gość Malenaa
ile sexu to dla Ciebie to duzo? Tak sie akurat sklada ,ze z wiekiem mi temperament mozno wzrosl :) A inne cechy, jak lubisz spedzac czas? W jakiej rodzinie sie wychowales? Jakie masz problemy emocjonalne, dlaczego Twoj zwiazek sie rozpadl?

Gość Malenaa
swatki, zapraszam

Gość gość
Melana : na ktorej randce mogłbym przejsc do rzeczy :)

Gość gość
pochodzę z normalnej rodziny, żadnej patologii. Rodzice pracowali, wychowali nas porządnie. Nauczyli nas samodzielności. Dlaczego rozpadł się mój związek ? cóż, długo by opowiadać. Czas wolny spędzam aktywnie. Pływam, jeżdżę na rowerze, zimą na nartach. Nie palę. Alkohol okazjonalnie. i tyle o mnie.

Gość gość
alimenciarzą dziękuje

Gość gość
mam wyksztalcenie chetnie sie z toba rozpoznam

Gość Malenaa
''Czas wolny spędzam aktywnie. Pływam, jeżdżę na rowerze, zimą na nartach. Nie palę. Alkohol okazjonalnie.''100 % zgodnosci ja jeszcze ogladam mecze w czasie MS i ME do goscia z pytaniem ,,kiedy do rzeczy,, - jak ci sie spieszy to szukaj konkretnie sexu i kochanki, pelno tego w necie. Ja pytalam jakie masz potrzeby, czy codziennie sex, czy 5 x tydz, czy moze 3x dzien

Gość gość
rozsadna kobieta a skad? spod warszawy moze? :)

Gość Malenaa
trojmiasto

Gość Malenaa
musze zmykac ale wy piszcie, nadrobie pozniej. Szkoda ,ze ani jedna kobieta sie nie wpisala, zapraszam Panie :)

Gość gość
do autorki: to ja, gość z godz.11:08:13 . Sex 3x dziennie, urozmaicony . Nie tylko klasyka :)

Gość Malenaa
jak tak codzien to odpadam, za duzo jak na mnie

Gość gość
za często to źle ,bo będziesz taka rozepchana ,luźna

Gość malinojagoda
gosciu- jak masz stale az takie potrzeby to nie dziwie sie, ze sie Twoj zwiazek rozpadl ;), to tak troche uszczypliwie i zartem, ale faktycznie to malo kto chyba az takie zainteresowanie stale seksem wykazuje, ja rozumiem, ze na urlopie moze sie zdarzyc 2 czy 3 razy dziennie, albo w przyplywie jakis uniesien emocjonalnych w zwiazku, albo jak dziec****erwszy raz od dawna zostaly na noc u babci :D, ale na codzien to raczej dla wiekszosci odpada. Zaweza Ci sie mocno krag poszukiwan, bo wiadomo, ze warto sie w miare temperamentami dopasowac. Autorko, teraz coraz trudniej chyba o fajnych facetow. Sama znam dwie super kobiety, ladne, zadbane, towarzyskie, samodzielne zawodowo i finansowo i co? Ciagle same, bo naprawde trudno poznac kogos wartego uwagi... Takze potrzeba troche szczescia. Czy Ty nadal jestes w zwiazku?