Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość malenaa

kobiety, znacie jakiegos fajnego , wolnego faceta dla mnie?

Polecane posty

Gość Malenaa
Malinojagodo, czemu tak slabo z tymi mezczyznami? Przyznaje ,ze wciaz jestem w zwiazku, ale nie ma miedzy nami partnerstwa, moje proby naprawy relacji napotykaja mur i nie widze szansy zmiany. Moj partner tak sie broni przed jakimkolwiek kopmpromisem jakby jego zycie od tego zalezalo. Na razie to tak wyglada ,ze predzej rodzine straci niz zmieni cos w sobie, smutne i niedojrzale niestety.

Gość dresiarz z klasą 2014
malenaa - zakończ jeden związek, a dopiero później szukaj następnego. chciałabyś być w sytuacji, kiedy to Twój obecny facet szuka sobie kogoś i jak znajdzie, to Cię kopnie w tyłek? "Sama znam dwie super kobiety, ladne, zadbane, towarzyskie, samodzielne zawodowo i finansowo i co? Ciagle same, bo naprawde trudno poznac kogos wartego uwagi..." nie twierdzę, że na każdym rogu stoi ktoś warty poznania uwagi, ale może cos nie tak być z Twoimi koleżankami? może dla Ciebie one są świetną partią, ale z punktu widzenia faceta, niekoniecznie. sam znam wielu "świetnych facetów" z mojej perspektywy, ale z punktu widzenia kobiety są nudni, przewidywalni i "za dobrzy". pewnie wiesz sama co to znaczy. ;)

Gość Malenaa
jestem juz u schylu zwiazku, za 2 mce sie wyprowadzam

Gość gość
pewnie ze mam dla ciebie faceta. stoi za rogiem i podpiera budkę z piwem :D jak szybko pobiegniesz to zdążysz go zobaczyć :D

Gość gość
W tej chwili w internecie są wszyscy ludzie Bo jeszcze kilka lat temu może 40% Więc siedzisz przed kompem i masz tego faceta na wyciągnięcie dłoni, tym bardziej że on też szuka... No ale wiadomo! Musiałabyś go odróżnić spośród innych -czyli jakaś praca do wykonania jest(wątpię by ci się chciało) musiałabyś mieć na to konkretny plan a tutaj też trzeba przeanalizować jak się do tego w ogóle zabrać.

Gość dresiarz z klasą 2014
"jestem juz u schylu zwiazku, za 2 mce sie wyprowadzam" w takim razie wróć z tym tematem poszukiwań za dwa miesiące.

Gość malenaa
juz w separacji jestem.

Gość gość
Witam! Choć data odległa ale może i ja wniose coś dla siebie/nie wypiera/ potrzebna Kobieta Pani do dzielenia szczęścia przez 2; szukam właśnie drugiej połowy do wspólnego bycia we dwoje, do wspólnego spędzania czasu, rozmów, usmiechow czy zwykłej prozy życia.. Może do brzegu jak mawiaja marynarze - jestem wolnym /z odzysku/ menem,mam już sporo wiosenek, wysoki wesoły średniej budowy,wyższe wyksztalcenie bez nałogów, lubię kino dobry film książkę i aktywny wypoczynek,także psy!!! Może ta droga znajduje tu Kobietę wysoka elokwentna nie puszysta, wiek 30-50 lat chetna do budowania wzajemnych relacji, szczescia na dobre bo zlego nie przewiduje.... z Warszawy i mazowsza. Proszę o kontakt bez sciemy i na powaznie

Gość gość
to biuro matrymonialne tutaj?

Gość Malenaa
tak jakby , heh Moze nie miejsce, moze niezbyt to powazne, ale poprawia mi nastroj.

Gość Malenaa
Tak sie zastanawiam , moze ktos z as zawiedziony zwiazkami zyje w ukladzie - przyjaciele do rozmow + kochanek/ka do seksu - i jak sie to sprawdza? Tyle osob jest samotnych, tyle zwiazkow nieudanych, moze to jakas opcja jest? Snic o cudownej milosci i zyc iluzjami to zalatuje ,,obsesja,, milosci a nie realnym patrzeniem na sytuacje.

Gość malenaa
wrocilam, Malena- swatki szukam, zalozenia te same :) Zalozylam profil na sympati - jakby ktos chcial przejrzec aumnamah

Gość malenaa
szukam tez zasad swatania, moze sie czegos dowiem nowego- ale nigdzie nie ma

Gość gość
jak ida poszukiwania?

Gość malenaa
przez ostatni rok niezbyt szukalam, skupilam sie na przyjazni i jodze i chyba to tak jest, na sile nic nie znajdziesz, a jak bedzieszbgotow to Ciebie znajda. W kazdym razie mozna poznac fajne osoby do pogadania na ww portalu

Gość gość
znam kilku ale żaden z nich nie chce się wiązać i wolą być sami całe życie

Gość gość
a kto dobrowolnie chcialby sie wiazac?

Gość gość
Twoja twarz nie wzbudza zaufania. Widać że nie jesteś ciepłą i miłą kobietą.

Gość malenaa
ciekawe o tej twarzy, bo przyjaciele mi tlumacza ze za mila, za miekka i za dobra jestem- no lepsza juz nie bede, a kim jestes Ty, ktory to napisales?