Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlaczego ładna mądra i bogata jest sama?

Polecane posty

Gość gość

Poznałem kiedyś przez Internet pannę 25 lat, wykształcona, ładna, wesoła, bogata, wygadana dla mnie ideał, wyszło tak że spędziłem u niej noc, byliśmy nadzy ale do niczego nie doszło, były pocałunki i pieszczoty ale bez seksu, chyba jej nie pociągałem albo nie podobało się jej moje zachowanie w łóżku, bo nigdy mi kobieta w trakcie akcji nie odmówiła, druga sprawa że dla mnie to było za szybko i nerwy mnie zżerały a nie pożądanie i raczej to było widać było to pierwsze spotkanie i jakoś się nie opierała żeby ją rozebrać, a przytulała się sama pierwsza... i sama pierwsza proponowała masaż..., po spotkaniu nie chciała mnie więcej widzieć no ok, pewnie ją przeraziło to że wylądowaliśmy w łóżku i w dodatku wyszedłem na dupka co nie umie się zająć kobietą, teraz się dowiedziałem że ona dalej sama a minęły 2 lata od tamtego czasu! jak taka osoba może być sama? nie rozumiem, ma taką urodę że nie jedna jej zazdrości, nie ma żadnych wad, skrzywdziłem ją psychicznie swoim zachowaniem czy co? ma 28 lat obecnie...

Gość gość
może ma wysokie wymagania i "nikt nie jest jej godzien" takie życie, ładna jest sama, a brzydka ma przystojnego faceta, a może ma problem sama ze sobą...

Gość veeki
nie jest latwo znalezc sobie dobrego partnera, wrecz uwazam ze to z cudem graniczy

Gość gość
kobieta chce kogoś lepszego od siebie więc im więcej ma kobieta plusów tym więcej wymaga od faceta.

Gość gość
No jej życie jej wybór, jednak po coś kogoś szukała w internecie i to też jest zastanawiające że na studiach gdzie miała naprawdę sporo facetów nikogo nie znalazła, dziwne że tak od razu zaprosiła mnie na noc do siebie i co tu kryć sama zaczęła się przymilać... przecież mnie nie znała! chyba coś z nią nie tak

Tak, to Twoja zasługa.l Zobaczyła Twoją zmarniałą kuśkę i na dobre jej się chłopów odechciało.

Gość gość
hahahah chyba naprawdę jesteś wredna :p z moją kuśką wszystko ok nawet mam więcej niż standard :D

Przecież sam się wystawiasz na kpiny. Piszesz, że ona istne cudo, ale po próbie zbliżenia widzieć Cię więcej nie chciała. Wnioski nasuwają się same.

Gość gość
Widocznie się nie nadaję na przelotny seks i tyle na temat...

Gość gość
Zależy co masz na myśli mówiąc"więcej niż standard"? Małego masz i na sam widok chęci na sex jej przeszły ,cała prawda autorku z małym ptaszkiem:D

Gość gwoli wyjasnienia
moze to jej zachowanie na pierwszej randce to jej osobisty test na facetow. odpadles widac w przedbiegach. ale glowa do gory tego kwiatu to pol swiatu. na drugi raz sie tak szybko nie rozbieraj :-P

Gość gość
no to zawaliles facet! wystawila cie na probe. Sprowokowala, ale w duchu marzyla o wspanialym mezczyznie, ktory nie jak kazdy poleci na jej urode, blyskotliwosc a bedzie chcial ja poznac tak naprawde. Mogles najpierw seksic sie z jej mozgiem. Oto takiej kobiecie chodzi! ;)

Gość gość
Powiadasz że bogata,to tym bardziej coś myślał,że ją przelecisz i jeszcze tym swoim bogactwem będzie się z tobą dzielić?:D nie bądź śmieszny:D

Gość gość
może i testowała nie wnikam :) pewnie że miałem nauczkę, już więcej razy takiego numeru nie robiłem najwcześniej to po tygodniu sypiam z kobietami i jest ok :) Nie mam małego jak już pisałem jak by tak było to bym się przy niej nie rozebrał pomyślcie zanim coś napiszecie...

Gość gość
Czym jeszcze podniesiesz własne ego?:D Z tego co piszesz ,to dziewczyna miała nosa żeś taki moczy siurek:D

Gość gość
Widocznie nie podziałałeś na nią i nie rozpaliłeś odpowiednio. A skod wiesz co ma i ile, na konto jej zaglądałeś czy jak?

Gość gość
Dała ci chociaż pogłaskać?:D

Gość gość
a czy miala wygolona czy jak bozia stworzyl? to w pewnym sensie mogloby dac odpowiedz

Gość gość
Obrośnięta jak u żyda broda:D

Gość gość
tak była wygolona a co ma do rzeczy? a skąd wiem ile ma kasy bo wiem gdzie mieszka i kim są jej rodzice, wystarczy... rozpalić jej na pewno nie rozpaliłem jak już pisałem źle mi szło sam się potem z tego śmiałem że taki nieporadny byłem, nerwy zrobiły swoje...

Gość gość
takie byle kogo nie biora:d

Gość gość
nie jestem byle kim :) jestem muzykiem, odnoszę sukcesy, parę panienek chciało się spotykać ze mną tylko ze względu na to że jestem muzykiem... , rozwijam się, pracuję zawodowo, mam samochód pieniądze itd...

Gość gość
moze myslala, ze skoro jestes muzykiem, to bedziesz gral jej cialem jak na muzyka przystalo. A ty nawet fletem dales ciala!

Gość gość
ja bym spytal regresa. on zawsze wie wszystko, a juz na temat kobiet (z ukrainy) jest mistrzem!

Gość gość
a ile Ty masz lat?

Gość gość
Pewnie jest sama, bo nie może się pogodzić ze stratą jakiegoś faceta, który ją zranił, a Ty miałeś być pocieszycielem. Na miejscu okazało się, że seks nie załatwi sprawy.

Gość gość
a dlaczego akurat dzisiaj pada deszcz?

Gość gość
pfff i co z tego,z ę jest sama. ty myślisz że bycie z facetem to taka frajda dla kobiety/ O mnie też tak ciągle mówią z politowaniem- taka śliczna, taka mądra, zaradna, inteligentna itp. a nadal sama, ojej haha a prawda jest taka, ze jestem szczęśliwa, bo mam wspaniałe cudowne życie i narazie nie mam zamiaru zamieniać go na byle jaki związek