Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobieta 31 lat

OK cała prawda o mnie waga wymiary itp piszcie szczerze

Polecane posty

Gość kobieta 31 lat

Odchudzam się od prawie pół roku ćwicząc , straciłam niby tylko 2 kg dotąd ale wiem /widzę, że na pewno poszło nieco więcej tłuszczu ale jednoczesnie doszły mięśnie bo widzę i czuję je. słyszę też komplementy od różnych znajomych, że widać że schudłam. Nie nadaję się na diety, po prostu nie mam silnej woli, łatwiej mi zmobilizować się do ćwiczeń. ale też nie jetem jakimś obżartuchem co ciągle cos je, jem tak jak zwykle tylko nie jem po 18stej). OK, mam 164 cm wzrostu, ważę teraz 58 kg. w biuście mam 91, w talii 72 :( ale straciłam już kilka cm. w biodrach mam 92. osobiscie nie znoszę swojego brzucha, ale rano, po wstaniu na pusty ołądek, jest naprawdę fajny. bo jest juz neico umięśniony. tylko fajnie byłoby stracić kojne 5 cm tłuszczu z tej talii a właściwie z podbrzusza bo tam sie zgromadził. nie będę sie tłumaczyc tym, że jestem po ciąży, bo dziecko już do przedszkola chodzi wiec to nie jest wymówka ;)

Gość gość
ujdziesz w tłoku ale za niska jesteś no ale na to nic nie poradzisz ;) w biuście fajnie, w talii faktycznie powinnaś stracić z 5 cm chociaż. i będzie fajnie ;) a ładna jestes?

Siemka... To i ja się dopiszę, bo też już straciłam trochę ciałka... Mam 158 cm :( Wymiary: Talia 65, Biodra 88, Biust- 83

Jak dla mnie masz super proporcje laseczka... Tylko kilka cm w talii i jesteś żyleta ;)

Gość gość kobieta 31 lat
Dzięki ;) ale poważnie coś malo wypowiedzi... hm no to zadowolę się tymi dwoma.

Gość gość
cyknij se sweet focie, wstaw na fejsa i czekaj na oklaski aha, fota powinna być co najmniej topless

Gość gość
To i ja się dopiszę . Mam 164 cm wzrostu , biust 92 cm, talia 60 cm, biodra 92, waga 55 kg,

Gość gość
To ja nie wiem jak wszystkie maja po 60-65 cm w talii przy tym wzroście i wadze. Ja mam 167 cm wzrostu, ważę 54 kg, 93 biust, 92 biodra, talia 72 i jestem naprawde szczupła, na brzuchu zero sadełka, płaski. Jakbym miała mieć 60 i stracić jeszcze 12 cm, to bym chyba musiała mieć kręgosłup przyklejony do żeber... Ciągle słyszę opinie że bardzo szczupłą jestem, jak ostatnio straciłam 2 kg (już odzyskane) to mi mówili, żebym więcej nie chudła, bo będę szkieletem... To jak to możliwe, ze wszyscy tu 60-65 mają, przy podobnym wzroście i wadze? Ściemą pachnie chyba trochę...

Gość gość
Nie ściemą pachnie tylko weź pod uwagę to ,że ty masz już 31 lat !

Gość gość
"To ja nie wiem jak wszystkie maja po 60-65 cm w talii przy tym wzroście i wadze. Ja mam 167 cm wzrostu, ważę 54 kg, 93 biust, 92 biodra, talia 72 i jestem naprawde szczupła, na brzuchu zero sadełka, płaski. " Ale ja nie jestem autorką, nie odróżniasz? Czytanie ze zrozumieniem leży i kwiczy w narodzie, co za czasy...

Gość gość
oj tam ojtam, jesteś szeroka i musisz się z tym pogodzić .

Gość gość
No właśnie nie jestem, w ogóle nie widać żebym była "szeroka" w pasie- od wielu osób słyszałam, że zazdroszczą mi figury, że taka szczupła jestem- więc skąd się biorą te mające 164 wzrostu, 55 kg i 60 w pasie? Jak ja przy 167 wzrostu mam 54 kg, a w pasie 72? Rozumiem, ze ktoś może mieć inną budowę, no ale bez przesady, w 5 cm mniej uwierzę jeszcze, ale nie 12 cm...

Gość gość
o kurcze to ja sie chowam przy Was 172cm, waga 70kg, biodra 102,biust 97, talia 74 bardzo brzydkie nogi celulit, tłuszcz koło kolan, wiszace cycki masakra

Gość gość
Ja 170 cm ,waga 57kg, biust 96, talia 58 cm biodra 104 cm ( wiem,że duże biodra ale nic na to nie poradzę)

Gość gość
No, teraz jakieś realniejsze babki się odezwały:) Nie przejmujcie się celulitem, tłuszczykiem, wszystkie nas to czeka, a ja przynajmniej podziwiam szczerość, a nie że same supermodelki w necie... Ja waże niby mało, bo 55 kg przy 169 cm wzrostu, ale wymiary jakieś nie bardzo- obwód uda 51 cm, talia 74 cm, biust 90, biodra 93. Cały czas słyszę, że jestem szczupła i nie mam się z czego odchudzać, ale trzeba przyznać, że do 60 cm w talii to mi daleeeeko;) A najśmieszniejsze jest to, że rozmiar ciuchów mam 38/M, więc zupełnie fajny. To te z 60 w pasie to chyba same XS są, a szczerze mówiąc, nie widać za wiele takich na ulicach:)

Gość gość
Wzrost 175 cm, pas 65 cm, biodra 95 cm, biust 92 cm, wiek 38 lat

Gość gość
170 wzrost, 76 talia, 57 kg, 92 biodra.

Gość gość
To ale masz kołkowatą figurę

Gość gość
zazdrośnice :P Te co mają ładne talie to jak ufo i ewenement a te co mają większe rozmiary są ok hehe tak piszą tylko zazdrosne zakompleksione grubaski :P chcecie być szczupłe dążyć do mniejszych wymiarów ale jak już się odezwą te co mają wasze wymarzone to besztacie że to niemożliwe, a właśnie że możliwe!

Gość gość
zapomniałam dodać biust 90, talia 68, biodra 93, wzrost 165

Gość gość
waga 58,5-60kg

Gość gość
Ależ my wierzymy, że kobiety mają 60-65 cm, ale nie przy podanej wadze i wzroście... 60 w talii to mają modelki, 175 cm, a waga 52 kg... Nie uwierzę, że ktoś kto ma 164 cm i 55 kg ma 60 w pasie, no bo gdzie te kg się mieszczą? Jak ja przy wadze 50-51 kg i wzroście 166 mam 68 w talii, 90 w biodrach i 89 w biuście? No chyba że same grubokościste są;) Aha, i nie marzę o 60 w talii, mój facet mówi, że i tak już ledwo jest co objąc;)

Gość gość
A no widzisz ja mam 165 i ważę tak jak pisałam 58,5-60kg talia 68 jakbym ważyła z 5kg mniej to spokojnie osiągnęłabym wysuszone wymiary typu 60cm w talii, każdy jest inny, typ kości, zawartość tłuszczu i mięśni to wszystko składa się na wagę i wymiary nie ma co się porównywać. Gdybym ważyła 50kg jak większość dążących do takiej wagi tu dziewczyn z moim wzrostem miałabym wygląd anorektyczki. Modelki zostawmy w spokoju mowa tutaj o zwyczajnych dziewczynach tak? Koleżanka wyżej z 170cm i 58cm w talii to zapewne typ gruszki bo biodra to ma za to pokaźne więc nie sądzę by była modelką hehe

Gość gość
ale jak mowicie talia to najwezsze miejsce w pasie czy pepek?

Gość gość
talia najwęższe miejsce, biodra najszersze

Gość gość
no ja juz 31 lat i zobacz jak mam 102 biodra ,a talia 74cm waga dzis rano 69,3kg 1 dziecko:) ja zawsze mialam problem z biodrami i udami i zaniedbałam je:( a w pasie jestem ok chociaz ta skora juz traci jedrnosc troche cwicze od 3 m-cy pomału moze ujedrnie

Gość gość
Kobieta 38lat Wzrost 166 Waga 49kg :) :)

Gość gość
o Boze to wole miec 65kg niz 49 musisz byc kościotrupem

Gość gość
O Boze wyobraz sobie ze nie jestem :) mam rozmiar 36 biust 75C jestem poprostu normalna szczupla zadbana kobieta mam szczuple nogi moge chodzic w spodniach rurkach jak i w sukience i szpilkach inie mam problemu z kuonem kozakow bo ' cholewki za ciasne' nie wisi mi tluszcz pod lopatkami ani nie mam boczkow i moge ubrac fajna bielizne :)

Gość gość
Z kupnem ( ech to posanie z telefonu)