Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kumpel brata poznany na imprezie

Polecane posty

Gość gość

Byłam na 18 brata, poznałam tam jego kumpla, ale nie bardzo bliskiego, spędziliśmy razem sporo czasu, przytulaliśmy się, pocałował mnie. Następnego dnia zaprosiłam go do znajomych na fb, zaakceptował po kilku godzinach, nic nie pisał, więc ja napisałam we wtorek wieczorem, co u niego słychać, odpisał mi w środe rano, napisałam znowu, no i teraz nie odpisuje od tamtego czasu, nawet nie odczytał. Co o tym sądzicie, czemu nie odpisuje?

Gość gwoli wyjasnienia
mysle, ze nie jest po prostu zainteresowany blizszym kontaktem z toba. wiem, zaraz zapytasz to dlaczego mnie przytulal i pocalowal, tralalala...bo faceci tak maja. przeciez niewinny cmok to zadna przysiega ze od dzis tylko ty.

Gość gość
myślisz, że mogę cokolwiek zrobić jeszcze?

Gość gwoli wyjasnienia
mozesz odczekac z tydzien i go jeszcze raz zaczepic na fb, jesli i wtedy nie bedzie reakcji albo dopiero po kilku dniach to daj sobie spokoj, nic z tego nie bedzie. chyba ze za jakis czas sam sobie o tobie przypomni, to tez sie zdarza.

Gość gość
dziękuję za odpowiedzi. eh chyba nigdy nie zrozumiem facetów...

Gość gość
poszukaj sobie innego ktory cie chetnie przeleci a na tego sie nie wpychaj na sile bo to pozniej nie smakuje