Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Niczego o sobie nie wiem nic nie wiem

Polecane posty

Gość gość

Witam was. Mam 28 lat i niczego nie wiem, nie jestem pewna. Nie wiem co zrobić ze sobą zawodowo - utknęłam w miejscu. Mimo skończonych dwóch kierunków tak naprawdę nie wiem, co chciałabym robić w życiu, mogę robić wszystko i nic. Nie wiem czy chcę być ze swoim facetem. I chcę i nie chcę. Nie wiem nawet, czy chciałabym brać jakieś śluby, rodzić dzieci, z drugiej strony nie jestem pewna czy chciałabym być sama. Żyję z dnia na dzień, dobrze mi to życie wychodzi (tak patrząc cudzymi oczyma pewnie wszystko u mnie okej i po bożemu), ale ja czuję się jak 10latka - totalnie zagubiona, myśląca o przyszłości jako o czymś wielkim, oddalonym, przerażającym kosmosie, podziwiająca rodziców, że ogarniają. Ja po prostu niczego nie jestem pewna. Nie ja kieruję swoim życiem, nie ma w tym żadnej mojej decyzji. Pytanie: jak wsłuchać się w siebie, żeby wysłyszeć czego się tak naprawdę w tym życiu chce?

Gość gość
:(

Gość gość
Jak wiesz ze nic niewiesz to juz jest dobrze. Teraz zacznij myslec,rozum masz.

Gość gość
zmien wszystko

Gość gość
powiem ci że jak cię czytam to dochodze do wniosku że to moglo by dotyczyć mnie :P mam 24 lata, kończe studia i nie wiem czy chce w tym potem pracowac, nie wiem gdzie chce mieszkać czy w pl czy za granica czy w innym miescie.. Też mnie przerasta cały ten świat.. Przy czym jak ktoś napisał żeby zmienić wszystko ja tak zrobiłam:) zaszłam w ciąże i wszystko sie zmienia:) nie wiem czy bede z moim facetem czy nie, czy wezmiemy slub czy nie ale wiem że bede musiała sie ogarnąć i wkońcu dorosnąć:) tak czasem mysle ze dobrą motywacje sobie znalazlam