Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proxi777

wakacje nad jeziorem... mazury?

Polecane posty

Gość proxi777

szukam gospodarstwa agro gdzie będzie cisza spokój woda las . ekologiczne jedzenie. dom w starym stylu i zwierzęta domowe bo córka uwielbia się bawić. gdzie? co polecacie?

Gość gość
g***o,najlepiej w d***e,masz blisko i szybko,a tak w ogóle to są google od takich zapytań

Gość gość
Mazury ,zaskronce i komary .Piekne widoki ale te komarzyska nie dają zyć ...

Gość gość
komarzyska same

Gość gość
My rok temu z znajomymi byliśmy w ośrodku wypoczynkowym KORMORAN w Niesulicach, domki położone są nad jeziorkiem, więc fajnie – bo blisko do wody. Domki, w jakich mieszkaliśmy były ok, sporo obszaru do zwiedzania, dużo ciszy i spokoju – a tego było nam trzeba. Niżej podsyłam linka http://www.kormoran-niesulice.pl/

Gość gość
Wakacje na mazurach.... Super sprawa. Do czasu dla mnie niestety;-( Ostatnio komarzyska sa tam okropne. Moje dzieci ciagle sa pogryzione, drapia sie niemilosiernie a nic odstraszajacego praktycznie nie działa. Szukam jakiegos dobrego srodka do smarowania po ukaszeniu komara, ale musi być bardzo delikatny bo moje dziecko jest alergikiem i mam bardzo wrazliwa skore.

Gość bywalczyni123
no to masz kochana problem, wiem co to znaczy:-( Próbowałas moze moskill med? to jest taki zel łagodzacy swedzenie po ugryzieniu, ale ma w składzie same naturalne skladniki. U nas dziala i nie ma podraznien na skórze.

Gość Arina30
Fajnym mmiejscem na rodzinną wycieczkę jest Księżycowy Dworek nad jeziorem Siarcze na mazurach. Miejsce jest naprawdę piękne, w okolicy znajduje się wiele atrakcji np. Wilczy Szaniec. Można skorzystać z wypożyczalni kajaków, łódek (z osprzętem wędkarskim), do dyspozycji plaża. Wiele atrakcji dla dzieci np. Kręgle, kino,bilard, strzelnica, place zabaw, dla dorosłych również wiele ciekawych propozycji m.in. strefa relaksu SPA, strefa fitness i inne. Hotel akceptuje zwierzęta domowe.Na stronie internetowej www.ksiezycowydworek.pl można znaleźć szczegóły oferty