Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BaByy

Mdłośći w ciąży, jak sobie z nimi radzić

Polecane posty

Witam drogie mamusie. Moje pytanie brzmi: Jak radzicie sobie z mdłościami w ciąży? Ja jestem w 10 tc a umieram, nie wymiotuję tylko strasznie źle się czuję. Mam tak od około 2 tygodni. Mało jem bo nie umiem. Pomóżcie :)

Gość gość
Przecież idiotko nie jestes jeszcze matka co najwyżej przyszla matka i przyszlych matek sie pytasz kretynko. Cytrynę wpierdoolaj

Pytam się wszystkich matek, tych co już nimi są i tych co nimi będą. Jak nie chcesz udzielić odpowiedzi, tylko krytykujesz to wypad z tego forum.

Gość gość
niestety na hormony nie da rady, muszisz to przezyc i tyle, po 1 trymestrze powinny przejsc ja tak mialam. niektorym pomaga picie mięty i jedzenie migdałow podobno bardzo pomaga-spróbuj. ale tak jak mowie to sa hormony i niestety w wiekszosci przypadków trzeba to przezyc

Gość gość
Chyba ci napisalam kretynko porade wiec dziękuj laskawie bo inni cię w doolpie maja hehe

Gość gość
Imbir lekiem na całe zło :-) Kilka plasterków świeżego imbiru zalać wrzątkiem. Na początku ciąży piłam to litrami i pomagało. Poza tym sucha bułka, ewentualnie z masłem, przed wstaniem z łóżka.

Gość gość
cieżarnej ktora potrzebuje witamin i energii dla dziecka kazecie jesc imbir i suche bułki- gratuluje, naprawde

szwagierka piła sok pomarańczowy bo jej pomagał - mi wręcz odwrotnie ja jadłam banany - podobno pomagają i mi jakoś pomagały i jadłam chrupki kukurydziane, takie zwykłe flipsy czy inne tego typu a poza tym to cóz, męczyłam tak samo jak Ty teraz ;)