Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zauroczyłam się dużo starszym facetem i cierpię

Polecane posty

Gość gość

Jestem pewnie dla niego smarkulą i nigdy nie spojrzy na mnie jak na kobietę. :(

Gość gość
to przykre :( ale życie nie jest sprawiedliwe.

Gość gość
ile ty masz lat a ile on?

Gość gość
jestem w zwiazku z Panem o 12 lat starszym i jest bosko! Z gimbaza szkoda sie zadawac

Gość gość
daj spokój ;)) jak gość tylko zorientuje się, że ma u Ciebie szanse to będzie Cię bzykal ile wlezie dopóki nie zajdziesz w ciążę albo nie będziesz chciała zostać jego żoną ;P wtedy zasłoni się dziećmi i zniknie

Gość gość
Mam 25 lat, on 33. Dzieli nas zresztą duża różnica wieku - on ma już unormowane życie i jest ceniony w środowisku, ja z kolei niedawno skończyłam studia i tak naprawdę dopiero stawiam pierwsze kroki na ścieżce zawodowej.

Gość gość
nie tylko duża' - przepraszam najmocniej, zjadło mi literki. ;)

Gość gość
i pewnie chętnie zostałabyś jego kochanką?:D

Gość gość
On nie ma żony ani dziewczyny, ale za to ma sporo koleżanek - znacznie bardziej w jego typie niż ja. Wygadane, pewne siebie, mające się czym pochwalić - gdzie mnie, spokojnej dziewczynie, do nich.

Gość gość
25 i 33 to nie jest wielka roznica a w wieku 25 lat nie jestes smarkula.

Gość gość
facet po trzydziestce bez żony? dziewczyny też nie ma? to co to za facet? może to gej ?:D

Gość gość
Nie wiem. To chyba spowodowane tym, że on robi karierę naukową. No dobra, może to nie jest jakaś kolosalna różnica wieku, ale na dłuższą metę to może nie wypalić. Ja jestem dopiero na początku tej drogi, którą on już pokonał w większości.

"On nie ma żony ani dziewczyny, ale za to ma sporo koleżanek" ----- na 99% jest gejem. geje zawsze mają masę koleżanek. chyba nie wierzysz, że atrakcyjny facet w tym wieku byłby sam?

"Nie wiem. To chyba spowodowane tym, że on robi karierę naukową." --- dorabiasz sobie ideologię, żeby wyszło na twoje. nie wyjdzie. wszyscy heteroseksualni doktoranci i doktorzy jakich znam mają dziewczyny/żony. znajdź sobie inny obiekt, szczerze radzę ;)

Gość gość
On właśnie nie jest jakiś atrakcyjny, dość przeciętny, odrobinę przy kości. Początkowo nawet uwagi na niego nie zwróciłam. Jest za to diabelsko inteligentny, ma fantastyczne poczucie humoru i ciekawe zainteresowania.

Gość gość
Oj tam i tak gej :D

Gość gość
nie przejmuj się to żadna różnica! Ja mam 16 lat a mój chłopak 31 lat i jest super.

Gość gość
E tam, nie straszcie dziewczyny. Ja też mam 33 lat, jestem sam i jakoś gejem nie jestem. Po prostu nie spotkałem jeszcze kobiety, która byłaby w moim typie. Także nie myślcie stereotypowo. ;)

skoro tobie się podoba i ciągle otacza go wianuszek bab, to znaczy, że JEST atrakcyjny. a jeśli nawet ma chłopaka, to chyba jasne, że w środowisku tak konserwatywnym jak uczelniane nie będzie się z tym obnosił. więc za cholerę nie wydobędziesz z niego tekstu wprost, że nie jest zainteresowany kobietami. --- jak chcesz to spróbuj się z nim umówić i sprawdź reakcję. innej metody nie ma.