Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wpadka z ubiorem

Polecane posty

Gość gość

wasze wpadki z ubiorem...

Gość gość
hmm wpadka w przymierzalni dziewczyna weszła i zobaczyła;]

Gość gość
w pracy rozpiął mi się stanik ( zapięcie z przodu) - było kilka osób i lekko się uśmiechały

Gość gość
hehe no to ladnie z tym staniczkiem.ale chyba nie widzialy nic?

Gość gość
a ja ostatnio mialam ze poszlam do przebieralni i mierzylam dwie spodnice a potem zobaczylam ze ta pani co patrzy ile sie bierze rzeczy do przebieralni caly czas na mnie patrzyla...dziwnie sie poczulam

Gość martunia18martunia
MIałam wpadke z kostiumem bikini. Dwa lata temu umówilam się na plażę zkoleżanką i jej chłopakiem. Jezioro jest z pół k. Od mojego domu. Rano oczywiscie nie mogłam się zebrać naglę dzwonek do drzwi podnosze domofon a tu kolezanka mowi ile mozna na ciebie czekac. Ja w majtkach i koszulce wiec szybko do szafy wyciagnelam kostium założylam majtki biustonosz i na to tylko jeansowe spodenki i wyszlam po drOdze zaszlismy do sklepu kupic cos do picia. Zauważylam ze jeden facet w sklepie gapi sie na mnie. Po wyjsciu ze sklepu przejzalam sie w szybie wystawowej zobaczylam ze widac mi polowę sutek biustonosz byl z poprzedniego roku ipo prostu z niego wyroslam

Kiedyś za granicą pływając z kilkoma kolegami rowerkiem wodnym rozwiązała mi się góra z bikini i spadła. ;)

Gość gość
też tak miałam

Gość gość
Kuzynka u mnie byla. Bylem w majtkach bokserkach i jak siedzialem jedno jajko mi wypadlo. Moja dziewczyna to tez widziala i kazala mi je szybko schowac...

Gość gość
Ciekawe Te wpadki

Gość gość
Grubaska się wystroiła i poleciało z pupy.. anal był.

Gość gość
moja siostra zrobiła sobie spodenki z jeansów na duskotekę wycieła za mocno i widać było je cipkę

Gość gość
Szliśmy z żoną na imprezę miała na sobie sukienkę z dekoltem do pępka w czasie tańca jedna pierś jej się wysunęła i spostrzegła to po kilku minutach przy stoliku.

Gość gość
Ja kiedys spacerowalam po miescie w spodnicy..lekko qiali I ze tak powiem moja pipe widzialo dwoch facetow idacych za mna